Test Hyundai i20 N sportovní verze s motorem 1,6 Turbo s manuálem

Třetí generace Hyundai i20 byla představena na jaře 2020 v Ženevě. Tato modelová řada se vyrábí v Tureckém Izmiru. Sportovní verze nemá moc konkurence, mezi ní patří zejména Fiesta, Polo, Ibiza.

projít na článek

Test nového DS4 1,2 Rivoli Cross s automatem

Test nového DS4 s tříválcovým turbo motorem 1,2 PureTech s automatickou osmistupňovou převodovkou v nejvyšší výbavě Rivoli Cross. Luxusní prémiový crossover nižší střední třídy s předním pohonem s atraktivním designem.

projít na článek

Test Citroen C5 AirCross Hybrid 225 Shine po faceliftu

Test Citroenu C5 AirCross Hybrid s motorem 1,6 Turbo s automatickou osmistupňovou převodovkou po faceliftu. Jedná se o plug in hybrid, který se dobíjí z dobíjecích stanic nebo ze zásuvky, ale to trvá velmi dlouho a dojezd na elekřinu není velký. Crossover

projít na článek

Zcela nový Hyundai KONA dostane odvážnější a dynamičtější design

Hyundai začal u nové generace svého městského SUV navrhovat nejprve plně elektrickou verzi, technicky orientovaný přístup k designu následně přenesl na celou modelovou řadu. Čtyři varianty malého SUV – elektromobil, hybrid, varianty poháněné spalovacím mo

projít na článek

Test Citroenu C4 1,2 turbo automat výbava Feel Pack

Test Citroenu C4 se silnější verzí tříválce 1,2 turbo s automatem ve výbavě Feel Pack. Crossover nižší střední třídy s neokoukaným vzhledem.

projít na článek

Na futuristické devítimístné MPV Hyundai Staria stačí bohatě milion

Staria je na začátku dodávaná výhradně s motorem 2,2 CRDi 130 kW, pořizovací ceny devítimístné osobní verze začínají na částce 899 990 Kč. Kromě toho na český trh míří i vrcholná sedmimístná verze Luxury.

projít na článek