Terezka

Krásná rusovlasá dívka byla trochu jako zjevení. Doma se starala o čtyři sourozence a školu zvládala na jedničky. Nic pro ni nebyl problém a nebýt lékařky, které bylo divné, že na kontroly doprovází děti výhradně sestra a nikoli matka, nikdo by si ničeho nevšimnul. Matka ale nebyla drogově závislá ani alkoholička. Dokonce vůbec nechodila z bytu. Jenže, její veškerý volný čas zabíral počítač. 

projít na článek

Radost z vánočních svátků

Terezka Kundrášová a její sestřenice Valerie děti mají z vánočních svátků vždy největší radost a taky si užívají dárků, našeho času i pohádek.

projít na článek

Vánoční turné 2018 je za námi

Před pár dny jsme odehráli poslední koncerty vánočního turné. Objeli jsme 28 měst napříč celou naší republikou a všude bylo vyprodáno a všude byla úžasná atmosféra! Bylo to skvělý a moc jsem si to užil! Dovolte tedy, abych za sebe poděkoval: Jankovi,

projít na článek

Symphonic Tour 2019

Symfonické turné Janka Ledeckého s hostem Ivanem Hlasem začalo! Na počátku byl nápad uspořádat koncert se symfonickým orchestrem, kde zazní skladby Janka v netradičním hávu. A proč ne hned turné a proč ne rovnou se super hostem Ivanem Hlasem?Jsem moc r

projít na článek

V Hodoníně vyvrcholilo mistrovství ČR ve vícebojích

Je hotovo. Žákovské víceboje pro letošní přelom sezón 2022 a 2023 jsou hotovy. Posledním kolem byl hodonínský žákovský troj boj a naše želízka v ohni nezklamala a brala velmi cenné body do celkového součtu, jak svého osobního, tak i do hodnocení klubů.

projít na článek