Telefon se po pádu nezapne

Při pádu došlo k poškození na základní desce, která potřebuje odbornou opravu, která je prováděna v servisu telefonu a tabletu v Havířově. Při pádu došlo k poškození z některého obvodu, který je potřeba vyměnit. Jsme servis telefonu a tabletu s dlouholetou tradicí v Havířově.

projít na článek

Telefon k zapůjčení

Po dobu opravy telefonu v našem servisu v Havířově, Vám můžeme na požádání zapůjčit náhradní telefon. Telefon zapůjčujeme v servisu mobilu a tabletu v Havířově.

projít na článek

Oprava tabletu

Nejčaštější závada na tabletu, který se nezapne je z důvodu poškození nabíjecího obvodu. Oprava tabletu je potom záležitost dvou dnů. Opravený tablet připojíme na diagnostiku pro kontrolní měření. Jsme kvalitní a rychlý servis mobilů a tabletů v Havířově.

projít na článek

Samsung Galaxy S4 i9505

Samsung Galaxy S4 i9505 je větší verze oblibeného modelu S4 mini. Telefon je vybaven 4,8 palcovým LCD s rozlišením 720×1280 bodů. Z výhody velké zobrazovací plochy se může stát po pádu telefonu i nevýhoda. Výměna celého LCD je velmi nakladná, proto se čas

projít na článek

Možnost vyzvednutí telefonu 24/7

Opravený telefon lze vyzvednout na vrátnici, která funguje nepřetržitě. Podmínkou je domluva předem a zaplacení opravy. K vyzvednutí je nutné mít u sebe opravenku, bez ni nelze vydat telefon.

projít na článek

Záloha dat

Nabízíme zálohy - kopírování dat z různých telefonů. Zálohu je možné nahrát do Vašeho nového telefonu případně na disk. Cena se liší dle náročnosti. Občas se stává, že zákazník přinese přejetý nebo zcela poškozený telefon. I v těchto případech se občas zá

projít na článek