Tančírny na náměstí 2021

Roztančený Tábor 2021 LETNÍ TANČÍRNY NA NÁMĚSTÍ ANEB ROZTANČENÝ TÁBOR 2021 Pořádá Sportovní taneční klub 6dance Letní tančírny na Žižkově náměstí v Táboře jsou již dlouholetou tradicí našeho klubu. Každý rok se akce těší větší a větší oblibě, a to především, ale nejen, mezi mládeží. Tančírny v letošním roce doslova zaplnily náměstí tanečníky a tanečnicemi, a z toho máme obrovskou radost.   Již druhým rokem jsme své působení rozšířili také do Sezimova Ústí na Náměstí Tomáše Bati ve spolupráci s Městským střediskem kultury a sportu se 2x za léto konala akce Roztančeme Sezimák.   Cílem akcí je aktivní a smysluplné využití volného času a strávení příjemného večera tancem a poslechem hudby. Letošní novinkou byla také živá hudba na 2 termínech tančíren. V srpnu nám na náměstí v Táboře hrál k tanci Swing band a v září Seskupení za účelem. Tančili se především latinsko-americké tance, ale naučit se lidé mohli i základy některých standardních tanců.   Samozřejmě nemohly chybět ani naše klubové tance Madison, Jerusalema a Kuduro, které tančilo opravdu plné náměstí :). Dalšími oblíbenými tanci jsou Salsa, Bachata, Cha-cha ale tančil se také například Letkis nebo Makarena :).   Doufáme, že jste si s námi léto užili a strávili na náměstí příjemné letní večery s hudbou a tancem.   Díky všem účastníkům z řad veřejnosti i z řad našeho klubu, lektorům, kapelám a všem co se podíleli na organizaci a průběhu akcí . Těšíme se na další ročníky roztančeného léta v Táboře!    Akce se konala za podpory od města Tábor, kterému tímto také děkujeme. Více fotografií zde. The post Tančírny na náměstí 2021 appeared first on Sportovní taneční klub 6dance Tábor.

projít na článek

Podpora města Tábor

Projekty podpořené městem Tábor Projekty Sportovního tanečního klubu 6dance realizované za podpory města Tábor v roce 2021:

projít na článek

Podpora města Tábor 2022

Projekty podpořené městem Tábor Projekty Sportovního tanečního klubu 6dance realizované za podpory města Tábor v roce 2022:

projít na článek

Megaakce: Ukončení provozu e-shopu elektro-elpos.cz i kamenné prodejny Elektro

Vážení zakázníci, internetový obchod elektro-elpos.cz byl ukončen. V kamenné prodejně na Dolním náměstí 314 byla otevřena nová prodejna Datart. Příjem reklamací zakoupeného zboží v prodejně Elpos před 1. 9. 2021 je možné řešit v 1. poschodí - prodejna d

projít na článek

Větve z vánočního smrku ze Staroměstského náměstí potěšily zvířata v pražské zoo

Poté, co splnil vánoční smrk svůj úkol potěšit vánoční atmosférou všechny příchozí na Staroměstské náměstí, potěší i zvířata v pražské zoologické zahradě.

projít na článek

Mini Hubertova show 2021

Mini Hubertova show 3. října 2021 Asocice chovatelů miniaturních koní pořádá Mini Hubertovu show dne 3.10.2021 neděle v Opřeticích od 10:00 hod uzávěrka: 27.9.2021 do 20:00 Místo konání: Opřetický dvůr, jezdecký klub Opřetice

projít na článek