Festival Královéhradeckého kraje byl slavnostním dnem vyhlášení vítězů soutěže o značku Regionální potravina. Ze 138 produktů od 41 místních výrobců uspěl například řemeslný Cibulový chléb z pekárny V mouce, dále Hovězí vývar z farmy Havlíkův Dvůr či Čerstvé kozí mléko od Lenky Lacinové. Ocenění podepsaná ministrem zemědělství předali v pátek ředitel RO Hradec Králové Aleš Sobel a náměstek ministr ...
Festival Královéhradeckého kraje byl slavnostním dnem vyhlášení vítězů soutěže o značku Regionální potravina. Ze 138 produktů od 41 místních výrobců uspěl například řemeslný Cibulový chléb z pekárny V mouce, dále Hovězí vývar z farmy Havlíkův Dvůr či Čers
projít na článekTaké Královéhradecký kraj už zná nominované výrobky na Regionální potravinu roku 2023. Hodnotitelská komise navrhla v devíti kategoriích například hovězí vývar z Havlíčkova dvora, čerstvé kozí mléko Lenky Lacinové nebo medovinu z lipového medu od rodinné
projít na článekTaké Královéhradecký kraj už zná nominované výrobky na Regionální potravinu roku 2023. Hodnotitelská komise navrhla v devíti kategoriích například hovězí vývar z Havlíčkova dvora, čerstvé kozí mléko Lenky Lacinové nebo medovinu z lipového medu od rodinné
projít na článekZvláštní pozornost si zaslouží rozšiřování svých obzorů o nové poznatky zkoumané odborníky na slovo vzatých. Tyto poznatky a mnohé další bývají často skloňovány nejen při výběru vhodných druhů do vlastních zahrad ale některé i jako trend současné doby.
Projekty energetických úspor v Královéhradeckém kraji dosáhly v loňském roce rekordních výsledků. Samosprávy díky úsporným opatřením od společnosti ENESA z ČEZ ESCO ušetřily loni 14 milionů Kč. V kraji se již realizovaly celkem tři projekty energetických
projít na článek