SVATEBNÍ SADA ORANŽOVÍ MOTÝLI

Svatební sada Oranžoví motýli je inspirovaná motýlí tématikou a hřejivými odstíny krémové a oranžové barvy. Kolekce je tvořena svatebním albem a knihou hostů ve společném dvoupouzdře. Ke kolekci je možno na přání vyhotovit stylově korespondující pozvánky, jmenovky apod. The post SVATEBNÍ SADA ORANŽOVÍ MOTÝLI appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

SVATEBNÍ SADA SNĚŽENKY

Svatební sada Sněženky je inspirovaná jarem, první zelení a rašícími květy sněženek. Sada je tvořena svatebním albem, knihou hostů a stylově korespondujícím poděkováním. The post SVATEBNÍ SADA SNĚŽENKY appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

OKROVÍ MOTÝLI

Svatební fotoalbum Okroví motýli je album vytvořené na zakázku v krémových a pískových odstínech. The post OKROVÍ MOTÝLI appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

SVATEBNÍ SADA TULIPÁNY

Svatební sada Tulipány je kožená sada vyrobená na zakázku. Obsahuje fotoalbum, knihu hostů a desky s oddacím listem. Všechny knižní vazby jsou zdobené ražbou srdce s profily novomanželů, které jsou ověnčené tulipány. Motiv je doplněn jmény a datem svatby.

projít na článek

SVATEBNÍ SADA RACCI

Svatební sada Racci sestává ze svatebního alba, knihy hostů, oznámení, pozvánek, poděkování, průvodce a brožury. Tato svatební kolekce je inspirována přímořskou atmosférou a laděna do modré a bílé barevnosti. Hlavním motivem prolínajícím se celou kolekcí

projít na článek

ZLATÍ MOTÝLI II.

Svatební album vytvořené na zakázku s ražbou iniciál novomanželů. Blok alba je tvořen autorskými fotografiemi zákazníka. The post ZLATÍ MOTÝLI II. appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek