Středisko volného času Bruntál zve na krmení zvířátek

BRUNTÁL | Během čekání na Ježíška můžete nakrmit zvířátka ve Středisku volného času Bruntál, p. o. Bruntál. Přijít můžete od 10 do 12 hodin 24. prosince.  Foto: Plakát akce The post Středisko volného času Bruntál zve na krmení zvířátek appeared first on STA Bruntálsko.

projít na článek

MŠ krmení zvířátek

MŠ krmení zvířátek V pondělí 15. 1. školka vyrazila na procházku k řece Jihlavě. Děti měly možnost vidět kachny, kačery, labutě, nutrie, a dokonce je i nakrmily suchým pečivem.

projít na článek

Krmení a výživa zvířat - Pozvánka na demonstrační akci

Téma: Krmení a výživa zvířat – obecné zásady a praktické zkušenosti ve výživě skotu a monogastrů v podmínkách ekologického zemědělství 29.7.2022. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov.

projít na článek

V Yanqingu dokončili dopravní středisko vysokorychlostní železniční tratě Peking-Zhangjiakou

Dopravní středisko vysokorychlostní železniční tratě Peking-Zhangjiakou v Yanqing v Pekingu bude klíčové pro dopravu diváků na zimní olympijské hry v Pekingu v roce 2022. (Foto Sun Lijun / Guangming Picture)

projít na článek

Zdravý život začíná doma: inspirace pro zdravé bydlení

V dnešním světě, kde tráví lidé většinu volného času uvnitř, nabývá problematika zdravého domova důležitých rozměrů. Prostředí, které nás denně obklopuje, má přímý vliv na naše fyzické zdraví i duševní pohodu. Ať

projít na článek

Plánujete dovolenou v Plzeňském kraji? Přinášíme tipy na TOP místa!

Na Plzeňsku se krásně žije. Je tu nádherná příroda, spousta kulturních i historických památek a zajímavých měst. Je to také úžasné místo pro trávení volného času. Vydejte se s námi na dvě z nejhezčích míst Plzeňského kraje a nechte se inspirovat pro svou

projít na článek