Stolní tenis mladších žáků

Utkání mladších žáků ve stolním tenise mezi Gymnáziem Dačice a ZŠ Boženy Němcové přineslo další úspěch do sbírky GD. Vašek Chňoupek vybojoval zlatou medaili.

projít na článek

Florbal mladších žáků

Ve středu dne 15. 11. 2017 bylo odehráno v tělocvičně SŠTO Dačice okrskové kolo ve florbalu mladších žáků. Celkem se zúčastnily tři školy – ZŠ Slavonice, ZŠ Dačice ul. Komenského a Gymnázium Dačice.

projít na článek

Lyžařský kurz mladších žáků v Peci pod Sněžkou

„Co se to řítí dolů jak bomba? Stenmark to nebude, bude to Kolman.“

projít na článek

Halová kopaná mladších žáků

V úterý dne 28. února 2017 se zúčastnili chlapci naší školy (prima až tercie) okrskového kola v halové kopané, které se konalo ve sportovní hale SŠTO Dačice.

projít na článek

Lebowski Café Bar Bowling, Squash, Music bar

Přijďte se bavit do Lebowski café baru. K dispozici jsou dvě automatické bowlingové dráhy, tři squashové kurty a stůl na stolní tenis. Posedět pak můžete v příjemném prostředí bohatě zásobeného baru. Nabízíme speciální nabídku whiskey a rumů, koktejly, vý

projít na článek

Přihlášky žáků do ZUŠ

Vzhledem k současné situaci se změní forma přihlašování žáků nových i stávajících na příští školní rok. Přihlášku v digitální formě, umístěnou zde, si stávající žáci vytisknou a odevzdají svému vyučujícímu učiteli. Přihlášky budou k dispozici i v přízemí

projít na článek