Stíhací jízda Jakuba Kornfeila uchvátila diváky

Brněnský Masarykův okruh o víkendu ovládly rychlé motocykly. Grand Prix Brno 2019 přilákalo desetitisíce fandů rychlých kol. Proměnlivé počasí během víkendu hodně trápilo jezdce i jejich mechaniky a inženýry.

projít na článek

Hořkosladké pódium Jakuba Kornfeila v Assenu

Úspěšný závodní víkend pro našeho závodníka Jakuba Kornfeila je dokonán. Ve Velké ceně Nizozemí předvedl obdivuhodný výkon, za který byl nakonec odměněn pódiovým umístěním. Jenže ve hře bylo mnohem víc.

projít na článek

Hořké Mugello Jakuba Kornfeila

Velká cena Itálie 2018 na okruhu v Mugellu zůstane v paměti Jakuba Kornfeila zapsaná jako extra nepodařená. Náš závodník měl skvělé volné tréninky. V kvalifikaci se mu ale nevedlo a stejné to bylo bohužel také v závodě.

projít na článek

Nešťastný pád Jakuba Kornfeila v Argentině

Jakuba Kornfeila při druhém podniku mistrovství světa silničních motocyklů provázela smůla. Na okruhu Termas de Rio Hondo v Argentině se nejprve trápil v kvalifikaci a snahu o zisk bodů do celkového hodnocení překazil pád.

projít na článek

Kousíček od pódia

Velká cena Španělska byla v podání českého závodníka Jakuba Kornfeila skvělou podívanou. Po startu z dvanácté pozice se probojoval na samotné čelo vedoucí skupiny, kde zasáhl do bojů o pódiová umístění.

projít na článek

Dobrý víkend se špatným koncem

Pátek byl průměrný, sobota skvělá a v neděli přišlo velké zklamání. Takový byl víkend Velké ceny Aragonie pro českého zástupce v Moto3 Jakuba Kornfeila.

projít na článek