Star Renegades – souboj s Impériem i s časem

Unikátní funkci v podobě časové osy soubojů, kdy se každý útok počítá na vteřiny, přináší taktické sci-fi RPG Star Renegades. Bojujte se svými renegáty proti tajemnému Impériu podle inspirace ságou Star Wars. Nyní navíc takřka zadarmo. The post Star Renegades – souboj s Impériem i s časem appeared first on GamesBlog.cz.

projít na článek

Czech Truck Prix přinesl souboj titánů

Czech Truck Prix 2016 je minulostí. Mostecký autodrom hostil evropský šampionát okruhových tahačů FIA ETRC o tomto víkendu už po čtyřiadvacáté v řadě. Souboj dvou, letos dominantních jezdců Adama Lacka a Jochena Hahna skončil opět nerozhodně.

projít na článek

Simulator Cinema Star

Prostor záboru: 14x5mPro 12.osob30kw zásuvka 63A

projít na článek

Maier a Václavík vyhráli mistrovství střední Evropy třídy Star

Majestátní lodní třída Star se po 22 letech vrátila na Lipno. Týden před mezinárodním závodem – Mistrovstvím 17. distriktu – se o prodlouženém víkendu 11.–13. června odjelo na Lipně Mistrovství České republiky.

projít na článek

Elektrické lehátko Fabulo STAR V1

Klikněte na odkaz elektrické lehátko Fabulo STAR V1 a pořiďte si tento produkt na naší nové stránce Fabulo.cz s výhodnějšími podmínkami. Na nové stránce Fabulo.cz si můžete užívat i výhody jako jsou např. množstevní nebo věrnostní slevy. Vlastnosti

projít na článek

Elektrické lehátko Fabulo STAR V1 - BAZAR119

Bazarové elektrické lehátko Fabulo STAR V1 již není dostupné. Klikněte a vyberte si z naší široké nabídky nových elektrických lehátek na naší obnovené stránce Fabulo.cz s výhodnějšími podmínkami. Na nové stránce Fabulo.cz si můžete užívat i výhody jak

projít na článek