Srdečně zveme na Výstavu regionálních produktů 1.-2.4.2022

TZ_Výstava regionálních produktů v Jablonci nad Nisou 1.-2.4.2022 Seznámení s regionem prostřednictvím zručnosti, kreativity a fantazie; zážitků, chutí a vůní

projít na článek

Výstava regionálních produktů při EuroregionTour 2017

Srdečně zveme regionální výrobce na výstavu regionálních produktů při veletrhu cestovního ruchu EuroregionTour 2017. Přijeďte vystavovat a nalákejte návštěvníky veletrhu k návštěvě regionu prostřednictvím tradičních řemesel.

projít na článek

Ve čtvrtek 3.9. srdečně zveme do Jelení Hory na Vyrobeno pod Sněžkou

Srdečně zveme na výstavu tradičních regionálních výrobců z česko-polského příhraničí. Výstava proběhne na Hl. náměstí v Jelení Hoře ve čtvrtek 3.9. od 11-18h.

projít na článek

OBRAZEM_Výstava regionálníh produktů v Jablonci nad Nisou

V pátek a v sobotu 1. a 2. dubna 2022 jsme pro Vás uspořádali výstavu regionálních produktů v Jablonci nad Nisou. Jaká byla? Podívejte se v naší fotogalerii:-)

projít na článek

Vyrobeno pod Sněžkou, 16. ročník výstavy regionálních produktů

Krkonošská agentura regionálního rozvoje a Okresní hospodářská komora v Jablonci nad Nisou srdečně zvou na 16. ročník prodejní výstavy regionálních produktů do Jelení Hory. Akce se uskuteční v pátek 7. září 2018.

projít na článek

18. březnový jarmark regionálních výrobců

Vážení výrobci regionálních produktů,oslovujeme Vás s nabídkou zúčastnit se 18. ročníku prodejní výstavy regionálních produktů při veletrhu cestovního ruchu EuroregionTour 2018.

projít na článek