SPORTOVNÍ VÍKEND S ČHP

Zdrav me v echny milovn ky čechohor ků ZMĚNA TERM NU - 17.- 19.9.2021 vzhledem k tomu, jak nevaln to bylo loni se z vody, chyb n m i na im čtyřnoh m parť kům trocha t sportovn socializace. Z roveň jsme si ř kali, že by nebylo patn zkusit přil kat v ce majitelů ČHP do sportovn ho světa . Rozhodli jsme se proto uspoř dat men v kendov setkaacute;n , kde bychom str vili nějak společn čas, předali/vyměnili si zku enosti nejen ze sportov n se psy, a i si trochu pro z bavu zaz vodili. Term n jsme stanovili na 17. 19. 9. 2021, douf me, že situace s pandemi se do t to doby již trochu uklidn . Podrobnosti v př loze Tě se na V s Hutařovi, Prokopovi, Vod kovi a na i ps parť ci.

projít na článek

Víkend se 6dance

Víkend se 6dance Tábor Víkend se 6dance Tábor Pátek 25.6. oslavil Sportovní taneční klub 6dance výročí 20 let od svého

projít na článek

Přihlas se na RESTART! Čas na přihlášku je do 21. května!

Restartuj se! Akce, která tu je místo setkání vůdců Královéhradeckého kraje. Přihlas se teď hned a tady na první víkend – přijeď na chvíli nebo na celý víkend. Přihlašovat se můžeš pod tímto odkazem přes SkautIS. Přihlašování již běží, pozor, uzávěrka na

projít na článek

Pracovní den nebo víkend

Fotime, když jsou podmínky ideální https://www.filmark.cz/fotografie-staveb/ Článek Pracovní den nebo víkend se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Sportovní videa dronem

Dron je nejlepší parťák Pokud chcete natáčet sportovní události a akce, nutně potřebuete dron. Záběry ze země jsou fajn, ale to co dokáže dron natočit, je zkrátka absolutně nezapomenutelné a takové záběry z klasické kamery nikdy nezískáte. A protože ukázk

projít na článek

SPORTOVNÍ FOTOGRAFIE

Focení v pohybu, často v exteriéru ve špatném počasí a nepřístupných místech. Situace, které nelze opakovat. To je tady a teď. To je sportovní fotografie. Přání zmrazit čas, lze díky fotografii zrealizovat.

projít na článek