Sportovní kurz v Korutanech

Začátkem června se studenti třetích ročníků zúčastnili tardičního sportovního kurzu. Tentokrát jsme vyjeli do Flattachu pod Molltalerským ledovcem. Jako výbavu jsme si s sebou vezli kola, náplní ale nebyla jen cyklistika, ale i jízda na raftech, turistika, běh a plavání.

projít na článek

NOVINKA: Kurz přežití 27.11.2021

Chystáte se letos na hory, vánoční trhy anebo si jen chcete procvičit angličtinu? Právě pro Vás jsme si připravili KURZ PŘEŽITÍ. Jednodenní kurz se bude konat v sobotu 27.11.2021 a ve třech devadesátiminutových blocích Vás připraví na vše, co byste mohli

projít na článek

Sporťák třeťáku a septimy

Ve dnech 16.-19. 5. 2019 absolvovaly třídy 3. ročníku a septimy sportovní kurz v Outdoor Resortu Březová u Třebíče. Ubytovány byly v pěkných dřevěných chatkách na dosah všem aktivitám.

projít na článek

Lyžařský kurz 2023

V předposledním lednovém týdnu proběhl pro studenty prvního ročníku lyžařský kurz v rakouském Nassfeldu. Kurz začal v neděli ráno. První den byl vzhledem k počasí a kvalitě lyžování a sjezdovek ten nejhorší, jezdili jsme doslova přes hory a doly, a hlavně

projít na článek

Kurz mladých INSTRUKTORŮ

V Rakovníku proběhl týdení (2.-6.9.2019) kurz pro instruktory včelařských kroužků. Více fotografií z akce ZDE.

projít na článek

Přípravný kurz k talentové zkoušce

Máte zájem o přípravný kurz k talentové zkoušce? Všechny informace  naleznete: zde The post Přípravný kurz k talentové zkoušce appeared first on Střední škola tradičních řemesel - Brno.

projít na článek