Špičky EU oznámily navýšení pomoci Ukrajině. Na rychlé přijetí i stíhačky teď ale Kyjev může zapomenout

Čtvrteční gesto Evropské komise bylo na úrovni výzev, které pro kontinent představuje Ruskem rozpoutaná válka na Ukrajině – do Kyjeva, hlavního města napadené země, přijela více než polovina z 27 jejích členů. Setkání evropské exekutivy s vládou nečlenské země, navíc ve válečném stavu, bylo historickou premiérou. V pátek na ně pak navázal řádný summit EU-Ukrajina, jehož se vedle prezidenta Volodymyra Zelenského zúčastnila předsedkyně komise Ursula von der Leyenová, předseda Evropské rady Charles Michel a šéf diplomacie EU Josep Borrell.

projít na článek

AQUATHERM Kyjev 2019

Rádi bychom Vás pozvali na veletrh AQUATHERM Kyjev, který se uskuteční 14. 17. 5. 2019 v Kyjevě, Ukrajina. Navštívit nás můžete v pavilonu 4, Stánek 1-H1-1. Těšíme se na Vaši návštěvu. IN-EKO TEAM The post AQUATHERM Kyjev 2019 appeared first on IN-EKO.

projít na článek

Nevylučujeme dodání gripenů Ukrajině, řekl švédský premiér v Kyjevě

Švédský premiér Ulf Kristersson při středeční návštěvě Kyjeva nevyloučil dodání švédských stíhaček Jas-39 Gripen Ukrajině. Na případném kroku se ale podle něj musí podílet mezinárodní koalice, dodal. Kyjev dlouhodobě žádá o letadla západní výroby.

projít na článek

Konflikt na Ukrajině – zpožďování plateb

Vážení klienti, vzhledem k výrazné eskalaci vojenského konfliktu na Ukrajině může docházet k technickým komplikacím a prodlevám při realizování plateb s ruskými, ukrajinskými a běloruskými partnery/bankami. Některé úhrady také nemusí být možné realizova

projít na článek

EU se chystá obejít Maďarsko, Ukrajině chce poskytnout 20 miliard eur

Evropská unie připravuje záložní plán, jak poskytnout Ukrajině, která se brání ruské ozbrojené agresi, 20 miliard eur, a to i bez maďarského souhlasu. S odvoláním na nejmenované představitele zapojené do projednávání plánu to uvedl deník Financial Times.

projít na článek