Soutěž pro rybáře v karanténě

Ryb i si porad i nouzov m stavu a v karant n Abychom V m zp jemnili as, ne budete moci vyrazit zase svobodn k vod, m me pro V s sout, kter se kon od 5.4. do 30.4.2020. Pro vylosovan ho v herce m me pipraven 130 cm 3-komorov obal na pruty na znaky KINETIC. A stejn obal m me pipraven je t pro jednoho dal ho sout c ho. Za co to bude se dotete na konci tohoto p spvku JAK se tedy z astnit na soute? 1 Pokud je t nejste, STATE SE FANOU KEM na str nky RybarinaMyslivost.cz 2 DEJTE LIKE na tento p spvek a SD LEJTE ho se sv mi spoluryb i 3 Do koment e napi te KINETIC Z tchto sout c ch 1.5. vylosujeme astn ho v herce jednoho obalu na pruty. 4 Pokud chcete m t anci b t vybr n jako druh v herce. Napi te n m do koment e nejen KINETIC , ale tak , jak zlep ov k nebo vychyt vku byste ocenili na obalu na pruty, nebo bez eho si obal na pruty nedok ete pedstavit. Vybereme nejp nosnj koment a jeho autor dostane ji zmiovan 3-komorov obal (viz zde) Jdeme na to 3 2 1 z sek !!! The post Soutěž pro rybáře v karanténě appeared first on Kinetic.cz.

projít na článek

Orlické Záhoří 15.7.soutěž

soutěž The post Orlické Záhoří 15.7. soutěž first appeared on OSH Rychnov nad Kněžnou.

projít na článek

Podzimní soutěž vpožárním útoku 28.září 2023

Vzhledem ktomu, že vodpoledních hodinách je na hřišti fotbal museli omezit soutěž jen na dospělá družstva.       The post Podzimní soutěž v požárním útoku 28.září 2023 first appeared on OSH Rychnov nad Kněžnou.

projít na článek

Soutěž s Canonem

Soutěž bude ukončena do konce roku 2011. Aktualizace stránky

projít na článek

Olešnice u RK soutěž 12.8.

pozvánka přihláška děti přihláška dospělí The post Olešnice u RK soutěž 12.8. first appeared on OSH Rychnov nad Kněžnou.

projít na článek

Soutěž ve sběru kaštanů, žaludů, bukvic a javorových nažek

DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE VE SPOLUPRÁCI SE SPRÁVCEM MĚSTSKÝCH LESŮ VYHLAŠUJE SOUTĚŽ VE SBĚRU KAŠTANŮ, ŽALUDŮ, BUKVIC A JAVOROVÝCH NAŽEK

projít na článek