Soutěž Podzimní romance

Ve středu 15.11.2023 proběhlo finále školní soutěže pro bory Kadeřník a Kosmetické služby s názvem Podzimní romance. Soutěž připravily učitelé odborného výcviku ve spolupráci s učiteli teorie. Jednotlivé soutěžící nejdříve hodnotila odborná porota a poté i žáci a učitelé školy. Všichni, soutěžící si celý den hezky užili a určitě se těší na další ročník. The post Soutěž Podzimní romance appeared first on Střední škola tradičních řemesel - Brno.

projít na článek

MČR formací

V sobotu 19. listopadu 2022 se konalo Mistrovství České republiky MČR formací 2022 a podzimní pohár sokola Jinonice FORMACÍ v kategoriích dívčí formace junior, formace Ladies a párové formace junior. V Praze, ve sportovním centru v Řepích, se bojovalo o

projít na článek

ŠD, INTERNÁT Podzimní stezka

Dne 18.10. jsme si užili PODZIMNÍ STEZKU v naší obci. Stezka byla zaměřená na tematiku podzim a příroda.  Zodpověděli jsme si otázky a úspěšně jsme vyluštili tajenku: „Když dne ubývá, zimy příbývá.“ The post ŠD, INTERNÁT Podzimní stezka appeared fir

projít na článek

Podzimní kvíz

Máte rádi podzim? A kolik toho o něm víte? My jsme si pro vás připravili  kvíz (nejen) na dlouhé podzimní večery.

projít na článek

Rybářská soutěž a benefice pro Víťu

Spolek Vrčeň uspořádal tradiční rybářskou soutěž spojenou s beneficí na léčbu Vítka Roušala. Benefice vynesla neuvěřitelných 31 824 Kč. Díky všem!

projít na článek

Soutěž Junior Ambassador

Soutěž spočívala v napsání eseje v anglickém jazyce na jedno z těchto dvou témat – Jak může USA spolupracovat s ČR na vyřešení krize na Ukrajině a Jaké projekty a události by se daly vytvořit pro prohloubení spolupráce mezi ČR a USA.

projít na článek