Soutěž o nejlepší diplomovou a bakalářskou práci na Fakultě VŠPP na Panevropské univerzitě v akademickém roce 2023/2024

Aktuality PANEVROPSKÁ Děkanka Fakulty Vysoká škola podnikání a práva vyhlašuje soutěž o nejlepší diplomovou a bakalářskou práci. Hledáme tři vítěze a tři nejlepší bakalářské a diplomové práce z oblasti:Podnikání a management a Ekonomika a podnikání,Marketingové komunikace,Právní specializace, Obchodněprávní studia a Bezpečnostní studia. Každý z vítězů obdrží odměnu ve formě balíčku s propagačními a dárkovými předměty PEUNI, a.s.Soutěž je určena úspěšným absolventům/absolventkám všech studijních programů a studijních oborů na Fakultě Vysoká škola podnikání a práva. Cílem soutěže je podporovat a rozvíjet oblasti studijních programů a oborů, a to ve třech základních pojetích:jako osobní kvalitu a přístup k řadě lidských činností,jako profesi, jako individuální nebo společenskou hodnotu, která ovlivňuje životní styl.V soutěži budou hledány inovativní a zajímavé práce, které jsou přínosné pro rozvoj managementu, marketingu, podnikání a podnikatelského prostředí, pro oblast informatiky a pro oblast práva. Zvlášť budou sledovány tyto kritéria:novost a aktuálnost tématu,způsob zpracování (struktura, exaktnost, provázanost, tvořivost),využití cizojazyčné literatury, formální správnost a grafická úprava,praktická realizovatelnost a ekonomické přínosy v praxi,způsob prezentace a schopnost argumentace studenta při obhajobě DP/BP. Práce budou hodnoceny:A) dohromady v kategorii:diplomové práce a bakalářské práce.B) dohromady za všechny termíny státních závěrečných zkoušek:leden/únor 2024, květen/červen 2024 a srpen 2024.C) zvlášť pro oblasti:Podnikání a management a Ekonomika a podnikání,Marketingové komunikace,Právní specializace, Obchodněprávní studia a Bezpečnostní studia. Vyhlášení výsledků Slavnostní vyhlášení výsledků bude u příležitosti promoce absolventů. jsmeProfesní univerzita TEorie znalosti praxe Studijní programy Přes 20 studijních programů poskytuje nabídku, ze které si skoro každý vybere. .st0{fill:#FFFFFF;} Co lze studovat O panevropské univerzitě Odkud jsme, kam směřujeme, čím se řídíme a na jak pevných základech stojíme? .st0{fill:#FFFFFF;} O PEUNI fakulty Většinou univerzity tvoří fakulty. U nás fakulty stvořily Panevropskou univerzitu. Proč? Jak? .st0{fill:#FFFFFF;} Více o fakultách Jsme panevropská Stvořit vysokou školu býval pouhý sen. Za jednadvacet let jsme ale dospěli stali se Panevropskou univerzitou! .st0{fill:#FFFFFF;} SEZNAMME SE Článek Soutěž o nejlepší diplomovou a bakalářskou práci na Fakultě VŠPP na Panevropské univerzitě v akademickém roce 2023/2024 se nejdříve objevil na Panevropská univerzita.

projít na článek

Informace k provozu na Panevropské univerzitě v průběhu vánočních prázdnin

Aktuality PANEVROPSKÁ Milé studentky a studenti,vánoční prázdniny na PEUNI probíhají v termínu od 22. 12. 2023 – 1. 1. 2024. 

projít na článek

7 tipů, jak napsat diplomovou práci

Tento článek byl publikován na jakserychlenaucit.cz V článku se dozvíte, jak napsat diplomovou práci. Pozor! Nebudu psát o tom, jak začít, jak napsat úvod, jak citovat, jak formátovat nebo jak si práci na bakalářce nebo diplomce organizovat – o tom všem j

projít na článek