SOA Litoměřice pozvánka na výstavu Tovární komíny, Nové využití ikon průmyslového věku

The post SOA Litoměřice pozvánka na výstavu Tovární komíny, Nové využití ikon průmyslového věku appeared first on Státní oblastní archiv v Litoměřicích.

projít na článek

Pozvánka na výstavu Krok za krokem za našimi (slavnými) předky

The post Pozvánka na výstavu Krok za krokem za našimi (slavnými) předky appeared first on Státní oblastní archiv v Litoměřicích.

projít na článek

SOkA Liberec pozvánka na výstavu: Obce okresu Liberec na historických fotografiích

The post SOkA Liberec pozvánka na výstavu: Obce okresu Liberec na historických fotografiích appeared first on Státní oblastní archiv v Litoměřicích.

projít na článek

Maturitní předtančení 4.D SŠPgHS Litoměřice 3.2.2023

Již od počátku věků existuje na zemi dobro a zlo a je velmi důležité, aby tyto síly zůstaly v rovnováze. Třída 4.D vezme vaše hříšné duše na cestu nebem, zemí i peklem a je jen na vás, zda se dostanete až do ráje, nebo vás přemůže chtíč a zvědavost a zůst

projít na článek

Japonské předtančení Maturitní ples GJJ Litoměřice 4.A 2023

Představte si výhled z hory Fuji, přivoňte k rozkvetlým sakurám, ochutnejte pravé sushi, nechte se vtáhnout do příběhů z komiksů manga. To vše a mnohem více zažijete v tomto předtančení, kterým studenti zahájili Noci vycházejícího slunce. The post Japonsk

projít na článek

Spuštění nového webu

Vážení zákazníci a partneři, aktuálně pro Vás máme spuštěnou novou firemní internetovou prezentaci eko-kominy.cz Věříme, že nová prezentace bude pro Vás příjemnější na orientaci a dozvíte se zde nové informace z naší firmy i oboru těchto služeb.

projít na článek