SNĚHULÁCI PRO RADOST

Tradičně jsme se chtěli zapojit do charitativní akce Sněhuláci pro Afriku. Ta se ale letos nekonala, my se však o radost připravit nenechali a užili jsme si venku dopoledne plné her a zábavy. The post SNĚHULÁCI PRO RADOST first appeared on ZŠ a MŠ pro TP Liberec.

projít na článek

Dva sněhuláci ve sněhové bouři

Pohádka o dvou sněhulácích, kteří museli čelit přívalům sněhu - tedy materiálu, ze kterého byli sami vytvořeni! 32 hodin sněžení v jednominutovém videu.

projít na článek

Prodej krásných šperků za příznivé ceny

Už zase? Ano, už zase se blíží den Sv. Valentýna. Ale letos je to jednoduché. Vsaďte na klasiku a kupte svému partnerovi či partnerce pěkný šperk. Krásný šperk ještě ženu nikdy neurazil, naopak bude mít velkou radost, že jste si letos vůbec vzpomněli. Už

projít na článek

Dobrý příští rok!

Přeji odolnost, výdrž, smysl pro humor, radost a hlavně zdraví :-)

projít na článek

DIÁŘ 2022 – RADOST

Kožený diář 2022 v luxusním minimalistickém designu. Jedná se o koncept diáře, který využívá mechanický typ vazby. Variabilita mechanické vazby a pevné kožené provedení nabízí dlouhodobější a flexibilnější užitek z knihy. Diář můžete obměnit, doplnit nebo

projít na článek

PF 2023

Hojnost v duši, štěstí v srdci, radost v tvoření, zdraví v rodině a světlo v mysli Vám o VÁNOCÍCH i v roce 2023 přeje pekárna SEMAG.

projít na článek