Snažší nabíjení s aplikací Volvo

Řidiči plně elektrických vozů Volvo na území Evropy mají nyní, po integraci platformy Plugsurfing přímo do aplikace Volvo Cars, možnost vybírat z rozšířené nabídky veřejných sítí stanic pro dobíjení elektrických vozidel. Po vylepšení funkcí aplikace Volvo Cars získali řidiči vozů Volvo přístup k více než 270 000 nabíjecích stanic rozesetých napříč celým kontinentem, přičemž mohou i v zahraničí platit za nabíjení svého vozu prostřednictvím jedné hladce fungující platební brány.

projít na článek

VOLVO - snadný přístup k nabíjení vozů za výhodnější ceny

lt;p>Společnost Volvo Cars naznačuje, jakým směrem se chce ubírat v rámci své ambice nabídnout majitelům vozů Volvo Recharge komplexní a snadný přístup k nabíjení.

projít na článek

Volvo Cars testuje bezdrátového nabíjení

Během tří let bude malá flotila plně elektrických vozů Volvo XC40 Recharge používat jako taxi společnost Cabonline, největší taxikář v severském regionu, a nabíjet je bezdrátově na stan

projít na článek

Elektrická budoucnost automobilky Volvo Cars

Volvo Concept Recharge představuje manifest čistě elektrické budoucnosti automobilky Volvo Cars.

projít na článek

Volvo XC60: premiéra v České republice

Společnost Volvo Car Czech Republic, s. r. o., generální importér vozů značky Volvo, odhalila 20. a 21. dubna v pražské Galerii Mánes nejmladšího člena rodiny švédské automobilky &ndash

projít na článek

Automobilka Volvo Cars odhaluje nové prémiové SUV, Volvo XC60

Společnost Volvo Cars, prémiová automobilka, na Ženevském autosalonu odhalila dlouho očekávané nové luxusní SUV Volvo XC60.

projít na článek