SMS zpráva - PostaCZ - Váš balíček je u kurýra, potvrďte znovu svou adresu zde

Popis problému: Přišla mi zpráva od PostaCZ - Vas balicek je u kuryra, potvrdte znovu svou adresu zde SMS zprávou mi dnes přišla zpráva v tomto přesném znění. Nic jsem si neobjednával. Mám na zprávu reagovat? Dobrý den! Vas balicek je u kuryra, potvrdte znovu svou adresu zde onlinepostacz.com, aby vam balicek dorucil jeste dnes.  S pozdravem, CeskaPost   Popis problému: Přišla mi zpráva od PostaCZ - Vas balicek je u kuryra, potvrdte znovu svou adresu zde Na zprávu nijak nereagujte, smažte ji. Na odkaz neklikejte. Jedná se o podvod.  Adresa onlinepostacz.com je falešná. To, že zpráva v mobilu vypadá, že Vám ji zasílá odesílatel PostaCZ nic neznamená (tedy jakoby Česká Pošta). Odesílatel SMS zprávy se dá snadno podvrhnout. Do žádných formulářů, které se pod odkazem skrývají nevkládejte žádná data - telefon adresu, nic takového. Zde je analýza adresy onlinepostacz.com pomocí aplikace virustotal.com Následující obrázky ukazují, jak vypadá podvržená stránka.               

projít na článek

Balíček pomoci Pražanům

Žádost VZOR Balíček pomoci Pražanům PŘ č. 01-2022 Příkaz ředitele 1/2022 The post Balíček pomoci Pražanům appeared first on SŠEMI.

projít na článek

Třída V – Akční balíček servisních služeb

Součástí nabídky na vybrané vozy Třídy V a Marco Polo je akční balíček servisních služeb v hodnotě 74 899,- Kč vč. DPH zdarma. Prodloužení záruky platí na téměř všechny díly a sestavy (např. motor, převodovka, elektrická soustava, nápravy, klimatizace)

projít na článek

Výroční zpráva 2022/23

Publikovali jsme výroční zprávu o činnosti školy za minulý školní rok. Naleznete v ní povinně zveřejňované informace, např. přehled činností, údaje o organizaci a aktivitách školy ale i něco navíc. Výroční zpráva 2022/23 (PDF) Příspěvek Výroční zpráva 2

projít na článek

2022

Výroční zpráva Zpráva auditora Výkaz zisku a ztráty Rozvaha Článek 2022 se nejdříve objevil na INOS Zličín, a.s..

projít na článek

2021

Výroční zpráva Zpráva auditora Výkaz zisku a ztráty Rozvaha Článek 2021 se nejdříve objevil na INOS Zličín, a.s..

projít na článek