Slavíme 30 let od založení firmy s novým logem

Společnost ASV v roce 2022 oslavila 30 od založení firmy. K tomuto výročí si firma nadělila nové moderní logo a webové stránky. Příběh firmy si můžeme přečíst v sekci O nás.

projít na článek

Slavíme 20 let na trhu!

Od založení naší společnosti Auratech CZ s.r.o. uplynulo již 20 let. Chceme tuto příležitost využít k poděkování Vám, našim zákazníkům, za vaši loajalitu, trvalou podporu a důvěru, kterou jste nám prokázali po celá tato léta.

projít na článek

30 let ZEMAN Váhy

Dne 21. 10. 2021 proběhla v Městském divadle Brno oslava k 30. výročí založení firmy ZEMAN Váhy s.r.o. Níže si můžete prohlédnout několik fotografií. Děkujeme všem zúčastněným.

projít na článek

Atletický stadion se může pyšnit novým osvětlením!

Náš atletický stadion se může pyšnit novým osvětlením s LED technologií. Díky této změně je možné trénovat ve večerních hodinách v ještě lepších světelných podmínkách, než tomu bylo doposud. Za půjčení plošiny pro montáž děkujeme Hasičskému záchrannému sb

projít na článek

Teambuilding pro firmy

Teambuilding a akce sezóna jaro/léto Za tuto jarní sezónu (květen, červen) jsme společně zrealizovali neskutečných 224 akcí, včetně teambuildingů, firemních dnů, školních akcí a výletů. Děkujeme Vám, našim klientům za důvěru a děkujeme také hlavně našemu

projít na článek

Kino Drahomíra patří pohádkám

18. 10. 2023 První ročník Karlovarského filmového festivalu pohádek dnes začal v kině Drahomíra. Pokus o založení nové tradice podpořila i primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová.

projít na článek