Školní kolo zeměpisné olympiády 2021/2022

Dne 6. 1. proběhlo školní kolo zeměpisné olympiády. Od minulého ročníku se lišilo návratem k prezenčnímu formátu a tím, že vůbec poprvé pro školní kolo připravili zadání organizátoři pod vedením RNDr. Jakuba Jelena, Ph. D. z Přírodovědecké fakulty UK

projít na článek

Školní kolo Zeměpisné olympiády

Dne 27. ledna 2016 se uskutečnilo školní kolo Zeměpisné olympiády. Celkem 21 studentů bojovalo o postup do okresního kola ve dvou kategoríích, C – pro nižžší stupeň gymnázíí a D – pro vyšší stupeň gymnázií. Vítězi a zároveň postupujícími do dalšího kola,

projít na článek

Ústřední kolo Zeměpisné olympiády

24. dubna ráno jsem se společně s panem učitelem Chalupou vypravil na dvoudenní ústřední kolo Zeměpisné olympiády, které proběhlo v Praze na Albertově.

projít na článek

Okresní kolo Zeměpisné olympiády

Ve středu 27. února se konalo okresní kolo zeměpisné olympiády. Čtveřice vítězů jednotlivých kategorií ze školního kola v doprovodu p. uč. Chňoupkové vyrazila do Jindřichova Hradce.

projít na článek

Úspěchy našich žáků v zeměpisné olympiádě

V druhé polovině ledna 2020 proběhlo školní kolo zeměpisné olympiády. Tohoto kola se zúčastnilo celkem 22 žáků z nižšího i vyššího gymnázia.

projít na článek

Krajské kolo zeměpisné olympiády

Ve středu dne 20. 3. 2019 vyjel student prvního ročníku Martin Urbanec společně s pedagogickým doprovodem Karlem Chalupou do Českých Budějovic na krajské kolo zeměpisné olympiády. Martin soutěžil v kategorii D, která sdružuje žáky nad 15 let.

projít na článek