Škola o prázdninách

Naše škola má velikou zahradu, proto jsme se s kamarády a s paní učitelkou domluvili, že se sejdeme o prázdninách a pomůžeme s údržbou zahrady. První setkání proběhlo už první prázdninový den a my jsme pomáhali se stěhováním školky. Třídili jsme také hračky a knihy. Později jsme chodili pomáhat s vypléváním zahrady a záhonů. Vždycky jsme se u toho také pobavili a zahráli nějakou hru. První školní den dostali všichni pomocníci odměnu a diplom. Tereza Feilhauerová (5. ročník ZŠ)

projít na článek

ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 4.9.2023

Po prázdninách se všichni sejdeme v mateřské škole v pondělí 4.9.2023 . Těšíme se na děti - kolektiv mateřské školy. The post ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 4.9.2023 appeared first on Škola.

projít na článek

Prázdninový provoz 2023

Provoz školek o prázdninách ve Vsetíně pro školní rok 2022/2023 zapis-ms-vsetin.cz/ Na základě dohody mateřských škol (MŠ) se zřizovatelem, jímž je město Vsetín, byl vypracován harmonogram jejich provozu o letních prázdninách. Stejně jako v minulých letec

projít na článek

Mateřská škola Podhrad, Humpolec

Záznam z letního kontrolního dne na stavbě. Mateřská škola v Humpolci. The post Mateřská škola Podhrad, Humpolec appeared first on sporadical.

projít na článek

Článek: Soukromá základní škola a mateřská škola, s.r.o.

Soukromá škola je zřízena pro děti a žáky podle § 16, odst. 9 školského zákona.

projít na článek

Sněhohrátky aneb krásná zima v novém roce:)

Po vánočních prázdninách jsme se rádi znovu setkali se všemi kamarády ve Fíčku! Příroda nám nadělila krásnou sněhovou pokrývku, takže můžeme celý leden dovádět na sněhu, klouzat po ledu a užívat pravou zimu:) V lednu jsme oslavili tři krále a přišla mezi

projít na článek