Silvestr z Autobusu do Podbořan v hitparádě Proglasu

V 848. kole hitparády Kolem se toč Rádia Proglas je nově nasazena píseň Silvestr z alba Autobus do Podbořan. Hitparáda má premiéru v neděli 3.3. v 19:00 , potom bude možné hlasovat až do pátečního poledne - jak na to, zjistíte snadno a rychle  na odkazu http://hudba.proglas.cz/hitparada.html . Za případnou podporu mé drsné písně Vám předem děkuji - a naštěstí můžete rovnou podpořit i několik dalších, mírnějších, od jiných autorů :-)

projít na článek

Helga Braun na hitparádě Proglasu

V hitparádě Radia Proglas je nasazena píseň Helga Braun . Nahrávka ale nepochází z Autobusu do Podbořan, ale z mého živého koncertu v Proglasu na podzim 2009. Hlasovat můžete zde , za podporu děkuju předem :-).

projít na článek

Helga Braun pátá v hitparádě Proglasu

V hitparádě Radia Proglas je nasazena píseň Helga Braun a v prvím kole se umístila na pátém místě ! Nahrávka nepochází z Autobusu do Podbořan, ale z mého živého koncertu v Proglasu na podzim 2009. Hlasovat můžete zde , za podporu děkuju předem :-).

projít na článek

Helga Braun na šestém místě v hitparádě Proglasu

V hitparádě Radia Proglas je nasazena píseň Helga Braun,   v prvním kole se umístila na pátém, ve druhé, na šestém místě. Nahrávka nepochází z Autobusu do Podbořan, ale z mého živého koncertu v Proglasu na podzim 2009. Hlasovat můžete zde , za podporu děk

projít na článek

Písně z Autobusu do Podbořan pobyly v hitparádě Proglasu plných osmnáct kol

Celých osmnáct kol, tedy maximum, které umožňují pravidla, pobyly v hitparádě Rádia Proglas písně z alba Autobus do Podbořan. Postupně se zde vystřídaly Marie Löwy, Annenruhe a  Poloha D, každá v šesti kolech. Nejlépe si vedla Annenruhe, která byla pětkrá

projít na článek

Recenze Autobusu do Podbořan od Milana Tesaře

Recenzi alba Autobus do Podbořan, která čerstvě vyšla na hudebním webu Proglasu, si můžete přečíst na linku http://hudba.proglas.cz/detail-clanku/petr-linhart-autobus-do-podboran.html .

projít na článek