Šicí stroj Lucznik Marilyn - kde vzal svůj půvab?

Šicí stroj Lucznik Marilyn v sobě skrývá více, než se na první pohled zdá. Je inspirovaný sílou, odhodláním a přitom je to tak půvabný a ženský šicí stroj. Skrývá se za tím něco víc? 

projít na článek

Šicí stroje Lucznik Vás okouzlí barvami

Pojďte se vynořit z šedi běžných dnů a oživte svůj domov jedním z těchto barevných šicích strojů Lucznik. Jahodově červený šicí stroj Lucznik Mia, tyrkysově modrý šicí stroj Lucznik Ivonne a žlutý šicí stroj Lucznik Sylvie.

projít na článek

Vodítko okraje a prošívání - šicí stroj

Návod na nasazení a použití pomocného vodítka pro prošívání látky - šicí stroje Lucznik. Vodítko okraje a prošívání pro šicí stroj Lucznik. Vodítko Lucznik se hodí pro všechny šicí stroje Lucznik vyrobené po roce 2006.

projít na článek

Přichází kouzelná novinka... Šicí stroj Lucznik Mini Blue

Představujeme Vám kouzelnou novinku mezi šicími stroji Lucznik, šicí stroj Lucznik Mini Blue, který je ozdoben modrými květy.

projít na článek

Látací patka - šicí stroj

Látací patka pro šicí stroje značky Lucznik k látání a zašívání materiálu. Látací patka Lucznik je vhodná pro všechny šicí stroje Lucznik vyrobené po roce 2006.

projít na článek

Šicí stroj levně

Hledáte-li šicí stroj, který by byl levný, ale přitom kvalitou splňoval představy domácího šicího stroje, který poslouží pro běžné šití a přitom se výkonem vyrovná i vyšším třídám? Pak je zde aktuálně nabídka na šicí stroj Lucznik Anna, který je kvalitním

projít na článek