Shape: Jak použít 3D efekt pro dokonalou perspektivu

Zdravím. V tomto príspevku by som rád ukázal ako si občas pri tvorbe návrhu alebo grafiky pomôžem s 3D efektom. Všetky návrhy tvorím

projít na článek

Qntm: Lena

Představovali jste si někdy, že by mohlo být skvělé nechat se digitalizovat a zbavit se tak limitů fyzického těla? Sci-fi povídka Lena (pojmenovaná podle švédské modelky Lenny Forsén) vám tuto perspektivu možná trochu pokazí.

projít na článek

Už víte jakou židli si pořídíte?

Pokud chceme mít dokonalou jídelnu či kuchyni, je důležité zvolit správnou jídelní židli, která bude vyhovovat vašim každodenním potřebám a vkusu.

projít na článek

Nové zboží: Lanaform Borneo

Lanaform Borneo je dokonalou kombinací skla a kovu. Hodí se do každého interiéru, kde navodí příjemnou a zklidňující atmosféru.

projít na článek

DOMÁCÍ NUGETA

Máte rádi všechny ty čokoládové pomazánky vonící po oříšcích? Jenže vám není jedno, že jsou plné chemie a okolo oříšku jen proletěly? Vyrobte si dokonalou pochoutku doma sami. Jde to a nic na tom není. Co si do ní dáte, to v ní bude.  

projít na článek

Manuální liftingová masáž obličeje

Od června 2015 se může naše studio pyšnit novou a jedinečnou službou - nabídku jsme rozšířili o manuální liftingovou masáž obličeje. Jsme opravdu právěm hrdí, že tuto službu můžeme nabízet v našem studiu, jelikož výsledky jsou vyzkoušené na vlastní ků

projít na článek