Sezónu zahájilo i zavodiště v Lysé nad Labem

1.května otevřelo své brány i závodiště v Lysé nad Labem. Před skvělou diváckou kulisou se odběhlo 8 dostihů a další 4 dostihy poníků. Vrcholem odpoledne byla Prvomájová steeplechase (I.kat.,4200m.), na jejímž startu spočinulo 7 koní.

projít na článek

Závodiště v Lysé nad Labem se rozloučilo s dostihovou sezónou

Poslední dostihový meeting na závodišti v Lysé nad Labem se uskutečnil ve sváteční úterý 28.9.2021. Diváci viděli celkem 7 dostihů a 3 dostihy poníků. Vrcholy byly 2 dostihy III. kategorie, jeden překážkový, jeden rovinový.

projít na článek

Dostihový trénink v Lysé nad Labem ve fotografiích

Dostihová sezóna 2018 klepe na dveře a tréninky jsou v plném proudu. Fotografka Andrea Zavadilová dokumentovala práce v Lyse nad Labem. >> Foto a video v článku >>

projít na článek

Dostihy v Lysé nad Labem ve fotografiích L. Sklenákové

Deštivo a nevlídno přivítalo diváky ve středu 28.9. 2022 na závodišti v Lysé nad Labem. Naštěstí se před 14. hodinou při startu prvního dostihu počasí umoudřilo a místy jsme se dočkali i sluníčka.

projít na článek

Dostihy v Lysé nad Labem objektivem Miluše Žáčkové

Start dostihové sezóny v Lyse nad Labem přilákal řadu fotografů. Po fotoreportáži Andrey Zavadilové vám nyní přinášíme obsáhlou fotogalerii Miluše Žáčkové.

projít na článek

Memoriál Evy Palyzové, Lysá nad Labem

Dostihový den v Lysé nad Labem byl věnován jedné z největších osobností českého dostihového sportu, paní Evě Palyzové. Ta právě v Lysé prožila velkou část svého dostihového života.

projít na článek