sběrná místa na separovaný odpad

V roce 2018 přidáváme ke stávajícím sběrným místům na separovaný odpad v areálu další dvě místa a to v prostoru poloostrova a naproti stánkům s občerstvením, v lokalitě u chat spodních . Více o třídění odpadu v areálu najdete ZDE Plán areálu s vyznačením sběrných míst: The post sběrná místa na separovaný odpad appeared first on Autocamping Rozkoš - Česká Skalice.

projít na článek

Volná pracovní místa

Článek Volná pracovní místa se nejdříve objevil na Střední odborné učiliště Domažlice.

projít na článek

Hadice na komunální odpad, listí a trávu

Jaké jsou dnes možnosti využití odsávacích hadic v komunální technice? Jaký má vliv na životní prostřední rozšiřující se aglomerace a jak firma RONDO pomáhá zvládnout tuto problematiku.

projít na článek

Posvátná místa starých Keltů

Keltové, jakožto národ pevně spjatý spřírodními živly, se především ve svých prvotních dobách bránili prosté svatyni, která reprezentovala symbol materializmu, The post Posvátná místa starých Keltů appeared first on .

projít na článek

Potravinová pyramida v1.B

Z obalů od spotřebovaných potravin si děti z 1.B sestavily potravinovou pyramidu a povídaly si o počtu denních dávek z jednotlivých pater pyramidy. Na závěr nezapomněly obaly správně roztřídit do školních kontejnerů na odpad.The post Potravinová pyramida

projít na článek

Ledviny v TCM – klíčový orgán pro zdraví a dlouhověkost

Dnešní fyziologie vidí ledviny primárně jako filtr, který odstraňuje odpad z krve a vylučuje ho ve formě moči. V čínské medicíně o této filtrační funkci hovoří rovněž, ale zároveň zdůrazňují jeho daleko hlubší účel – ukládat a ochraňovat naši životní esen

projít na článek