S Václavem Cílkem v Brně (20.1.) a s Lelečkami v Lelekovicích (21.1.)

V pátek 20.1.  proložím písněmi přednášku geologa, spisovatele a popularizátora vědy Václava Cílka v Hvězdárně a planetáriu v Brně na Kraví hoře. Anotace večera praví: N acházíme se na konci nějaké dějinné fáze nebo už na počátku něčeho nového? A jak se za této situace můžeme chovat? V besedě se pokusíme definovat současná rizika a hledat nikoliv jejich řešení, ale zejména způsob, jak i za náročné situace vést dobrý život…   Program a kontakty zde . Začátek je ve  20:00 . V sobotu 21.1.  budu hrát v Lelekovicích u Brna. Benefiční dvojkoncert, uspořádaný na pomoc postižené Gábince, se koná ve společenském sále obecního úřadu. První půlka večera bude patřit místnímu sboru Lelečky, druhá půlka Linhartovi. Lelekovice jsou v dosahu brněnské MHD, začínáme v  18:00 .

projít na článek

Korunovační série 2023 v Brně

Hráči karetní hry Pokémon TCG zbystřete! V Brně se rozjíždí neoficiální série turnajů známá jako Korunovační série. Během Článek Korunovační série 2023 v Brně se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Ohlédnutí za MSV 2023 v Brně

Shrnutí a dojmy z naší účasti na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně si můžete přečíst zde

projít na článek

Ve středu 11.4. v Brně

Ve středu 11.4. se po dlouhé době objevím v Brně, tentokrát v  suterénu  bistra Andini , které najdete na adrese Pekárenská 12 (zastávka tramvaje Grohova). Večírek s hudebními výlety do Sudet a dál začíná v 19:00. Těším(e) se na Vás!

projít na článek

16 týmů bude bojovat o tituly ve finále Univerzitní volejbalové ligy 22-23 v Brně

Vyvrcholení Univerzitní volejbalové ligy 2022/2023 proběhne 17. dubna 2023 v Brně. Finále dalšího ročníku odehraje 8 ženských a 8 mužských týmů. Pořadatelem je Česká asociace univerzitního sportu. Článek 16 týmů bude bojovat o tituly ve finále Univerzitní

projít na článek

Přehled pítek v Brně

Seznam pítek s pitnou vodou,která najdete v Brně pod správou Veřejné zeleně města Brna. Pítka vždy před spuštěním prochází rozborem vody a teče z nich stejná voda, jakovšemobyvatelům Brnaz kohoutku doma. Tyršův sad Otevřená zahrada na Údoln

projít na článek