Rybolov v Jižní Koreji 2016

V roce 2016 jsem pracoval 6 měsíců v Jižní Koreji. Bydlel jsem ve městě JINHAE-GU (50 km od BUSANu) v pronajatém domě asi 300 metrů od moře.Jak jsem věděl již z předešlých návštěv Jižní Koreje, Korejci milují rybolov a jsou velmi dobří rybáři. Dalo by se říci, že je to jeden z jejich národních sportů a na ryby chodí všechny generace.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 25.4.2023
projít na článek

Triatlonista Jan Čelůstka 27. v závodě MS v Jižní Koreji

Jihokorejský Tongyeong hostil v sobotu 22.10. předposlední závod seriálu Mistrovství světa v triatlonu. Na start se postavili i dva čeští reprezentanti, Jana Machačová a Jan Čelůstka. Oba shodně závod dokončili ve třetí desítce.

projít na článek

Břeskáč Sportovní trofejní rybolov

Rybník Břeskáč leží v Jihočeském kraji v obci Dolní Skrýchov, jen pár kilometrů od Jindřichova Hradce. Břeskáč Sportovní trofejní rybolov - HRADEC ŽIJE.

projít na článek

YEONGAM - F1 tento víkend v Koreji

Stejně jako v nočním závodě v Singapuru se i v Koreji pojede na středních pneumatikách P Zero Bílá společně se superměkkou směsí P Zero Červená. Jedná se však o okruh, který se od singapurské trati značně liší. Jeongam, který se nachází nedaleko města Mok

projít na článek

VETTEL V KOREJI SLAVIL DALŠÍ VÍTĚZSTVÍ

Pilot Red Bullu Sebastian Vettel vyhrál potřetí v řadě. Po triumfech v Singapuru a Japonsku zvítězil rovněž v Koreji a před posledními čtyřmi podniky sezony šampionát ještě více zdramatizoval. Vettel startoval z druhé pozice na superměkkých pneumatikách.

projít na článek

Olympijský chléb Karel - pro sportovce v Koreji

Známá pravda říká, že o úspěchu či neúspěchu rozhoduje každý detail. Jedním z nich může být i chuť domova. A proto budou mít čeští sportovci v Koreji každé ráno v olympijské vesnici Olympijský chléb Karel. Autorem myšlenky jsou vodní slalomář Vávra Hradil

projít na článek