Roztocký masopust video z akce

(c) kameraman.cz Pokud byste si rádi zazpívali, zatancovali, zasmáli se, viděli spoustu rozmanitých masek a pocítili sílu tradičních zvyků, Roztocký masopust je určitě vhodné místo, kam vyrazit. Letos se koná v sobotu 10. února a je v pořadí již jedenadvacátý. Stává se z něj postupně akce očekávaná a vyhledávaná návštěvníky z nedalekého hlavního města i ze zahraničí. Podívejte se na naše video z loňského jubilejního ročníku. Masopust v Roztokách u Prahy pořádá skupina dobrovolníků ze Sdružení Roztoč. Původně šlo o lokální komunitní akci s ambicí navázat na starou tradici. Nicméně v posledních letech na něj zavítalo až několik tisíc účastníků. Hlavní program začíná na Roztockém zámku, kde jsou nachystána žonglérská představení, divadla a korunovace královny masopustu. Návštěvníci se tu mohou také dosyta najíst a napít. Odtud se průvod s královnou a tradičními ometačkami v čele za zvuku bubnů vydává přes město na Tyršovo náměstí, kde se podrobně představí velké masky. Průvod dál pokračuje na Holý vrch, kde se setkává s unětickým a suchdolským průvodem. Zde spolu masky z různých měst porovnávají síly, aby se poté všichni účastníci spojili do velkých kruhů. Podívejte se na naše video z loňského ročníku: Průvody společně pokračují na místo masopustní tancovačky. Loni i letos se koná v Roztokách v obrovském šapitó. Následuje dlouho do noci trvající zábava se spoustou kapel, tance a představení. Odehrává se tu tombola i půlnoční překvapení. Ani zde není o jídlo, pití a zábavu nouze. Roztocký masopust má každý rok naprosto jedinečnou atmosféru veselí, která je pro tuto dobu typická. Pokud se na akci chystáte, nezapomeňte doma masku, chuť tancovat, zpívat a křičet a hlavně dobrou náladu. Informace k letošnímu ročníku Sdílet: Příspěvek Roztocký masopust video z akce pochází z kameraman.cz

projít na článek

Video z firemní akce

Článek Video z firemní akce se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Firemní video první

Reklamní firemní video. Technické kamerové záběry výrobních procesů. Náborové prezentační video. Článek Firemní video první se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

STAVFEST 2023

FOTOGRAFIE i VIDEO z firemní akce IN ONE MAN s Canon R6 i DRONEM Celkem z firemní akce konané 20.5.2023 v areálu Střední průmyslové školy stavební v Hradci Králové předáno zadavateli 394 upravených fotografií z toho 15 leteckých.

projít na článek

GRINDING VIDEO

Časosběrné video Revitalizaci pražského okruhu, D0. Článek GRINDING VIDEO se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Virální video

2100 sdílení, 333.000 shlédnutí je to marný je to marný, je to marný :-). Filmark práce na tomto video je střih a synchronizace s hudebním podkresem, video záběry ze sypačů byly dodány zadavatelem, Krajskou správou a údržbou silnic Středočeského kraje

projít na článek