Rozhovor o fotografování jako podnikání

V rozhovoru pro Na volné noze mne Robert Vlach vyzpovídal, jak jako fotograf podnikám. Hovořili jsme o mých začátcích, cenotvorbě, přístupu k marketingu či jak by měl správný business portrét vypadat. Příjemný poslech! The post Rozhovor o fotografování jako podnikání appeared first on Fotograf Jan Tichý.

projít na článek

Fotografování produktů pro eshop

Fotografování pro mezinárodní eshop. Tak trošku větší produkty na fotografování. Fotografie na bílém pozadí jak můžete vidět v ukázkách níže právě z internetového obchodu s elektricky poháněnými koly takzvanými cargo bike . Ještě že je fotografický atelié

projít na článek

Jarní fotografování

Sice je ještě zimaale zdá se, že je tu již apríl Aktuálně nabízím projekt jarního focení v Brně, nebo v okolí. Podrobnosti rád upřesním na vyžádání. The post Jarní fotografování appeared first on Roman Mácha.

projít na článek

Tereos s.r.o.

Reportážní, portrétní a produktové fotografování pro největšího výrobce cukru v ČR. Fotografování probíhalo nejen v prostorách cukrovaru s využitím našeho mobilního ateliéru, ale zároveň v našem kamenném fotoateliéru. The post Tereos s.r.o. appeared first

projít na článek

Rozhovor pro Hanácké noviny

Článek - rozhovor (Hanácké noviny) Rád se s Vámi podělím o rozhovor, který jsem udělal pro Hanácké noviny. Celý

projít na článek

Místo podnikání

Hledáte místo adresu sídla místa podnikání? Místo podnikání je termín z Živnostenského zákona. Uvádí se ve vztahu k fyzické osobě podnikateli OSVČ. Adresa místa podnikání je kontaktní adresou pro úřady. Je uvedena v živnostenském rejstříku www.rzp.cz .

projít na článek