Rozhovor: Dark, Mr. Puppy CZ 2020

Koncem listopadu se v pražském klubu Ateliér konal již třetí ročník soutěže Mr. Puppy Czech Republic. Účastnilo se jej celkem pět zájemců a vítězem se pro rok 2020 stal Vojta, známý jako Dark. Bude tedy jakýmsi reprezentantem českých lidských psů a bude se ucházet i o mezinárodní titul Mr. Puppy Europe. Požádal jsem ho, aby pro BDSM.CZ zodpověděl pár otázek.

projít na článek

Rozhovor o rekvalifikacích

Bylo pro nás potěšením zúčastnit se ranního vysílání Rádia Prostor a povídat si s moderátorem Jiřím Kalembou o rekvalifikačních kurzech. Poslechněte si záznam rozhovoru. The post Rozhovor o rekvalifikacích appeared first on Služby a podnikání.

projít na článek

Upozornění

Společnost Kittfort Praha s.r.o. bude uzavřena ve dnech 16. 11. 2020, 27. 11. 2020, 4. 12. 2020, 11. 12. 2020. Ale pracovat budeme :) home office. The post Upozornění first appeared on KITTFORT.CZ.

projít na článek

Rozhovor s TOP affilákem Tomášem Dekanem

Tomáš Dekan patří mezi nejlepší affiláky v České republice a je jedním z mála úspěšných affiláků, kteří se nebojí vyjít na veřejnost a prozradit něco ze svého života a affiliate zkušeností. Momentálně se hodně zaměřuje na rozvoj affiliate sítě Affilnet.cz

projít na článek

Krásné Vánoce a šťastný nový rok 2020!

Přeji všem mým zákazníkům krásné prožití vánočních svátků a vše nejlepší v novém roce 2020! Připomínám, že nové objednávky na čištění koberců a sedaček přijímám opět od ledna 2020. The post Krásné Vánoce a šťastný nový rok 2020! first appeared on KlinServ

projít na článek

Výroční zpráva 2020

Na našich stránkách naleznete k přečtení zprávu o chodu našeho Centra v roce 2020. Děkujeme všem za podporu. Více ZDE. The post Výroční zpráva 2020 appeared first on Centrum ALMA, z.ú..

projít na článek