Ropácké čarodějnice 30. dubna na Loučkách

Na 30. dubna pro vás a zejména vaše ratolesti připravujeme akci s názvem Ropácké čarodějnice. Celé to vypukne v 15:00 v Litvínově na Loučkách.

projít na článek

ČARODĚJNICE

Čarodějnice Kometa a její čarodějná babička učí děti čarovat i zpívat, společně soutěží a vymýšlejí srandičky ve kterémkoli ročním období. Nechybí ani tancování a cvičení, občas jsou pod hrozbou zakouzlení pozváni na pódium i dospěláci, což se dětem moc l

projít na článek

Čarodějnice 30.4.2022

RBGC letos opět pořádal pro své členy posezení u ohně a pálení Čarodějnice.  

projít na článek

ČARODĚJNICE, FILIPOJAKUBSKÁ NOC

Kdy:       PÁ 28. 4. – PO 1. 5. 2023 V pondělí prodloužený check out s obědem 30/4 oheň + speciality z ohně, grilování 1/5 prvomájová snídaně – třešňový koláč apod. Článek ČARODĚJNICE, FILIPOJAKUBSKÁ NOC se nejdříve objevil na Matějovec 38.

projít na článek

Čarodějnice UHrocha

Srdečně Vás zveme na naší akci! Čarodějnice U hrocha Kdy: sobota 29.4. 2017 od 12 hod. Soutěž o nejlepší masky, tanec, dárky, jídlo, pití! K jídlu: Šunka od kosti z grilu, Hroší kuchyně, opékání špekáčků Živá hudba: kapela Stan band od 16 hod Pro objedná

projít na článek

OTEVÍRACÍ DOBA OD DUBNA

Od dubna již najíždíme na pravidelnou otevírací dobu. Těšíme se na vás od středy do neděle. Článek OTEVÍRACÍ DOBA OD DUBNA se nejdříve objevil na Motokáry.

projít na článek