Roháče Západní Tatry

O podzimních prázdninách (konec října 2022) jsme se vydali s dětmi a Janou na přechod západní části Západních Tater nebo-li Roháčů.

projít na článek

Čínská a západní medicína. Kterou léčbu si vybrat?

Zvyk je železná košile. Od dětství nám vtloukali do hlavy, že pokud jsme nemocní, máme jít k lékaři a polykat prášky, které nám předepsali. Jenže zaběhnutá praxe nám nezaručuje, že léčba bude ve všech případech úspěšná. Jak řešit nemoci, se kterými si zá

projít na článek

Djembe - nejznámější hudební nástroj západní Afriky

Djembe, nebo také djimbe, jembe či yembe je jedním z nejznámějších hudebních nástrojů západní Afriky. Tento buben je pravděpodobně 400-800 let starý, má typický tvar poháru, je vyřezán z jednoho kusu dřeva a zakončen napnutou zvířecí kůží. 

projít na článek

Marie Brejchová: Čínská medicína otevírá možnosti pro pomoc

Musím říci, že studiem čínské medicíny na této škole jsem pochopila mnoho z toho, co západní medicína neumí. Teprve nyní mohu využít znalostí tam, kde jsem se západní medicínou už nevěděla, nebo jsem cítila, že to prostě nepomáhá a doktoři jsou také bezra

projít na článek

Dárek pro řidiče náklaďáku | nákladní vůz dárky

Dárek náklaďák, nákladní auto, vůz Dárek pro řidiče náklaďáku | nákladní vůz dárek parádní dárek pro řidiče Tatry a jiných nákladních vozidel. Možno objednat gravírování na nákladní auto pod ikonkou KOŠÍK.

projít na článek

HUDBA UZDRAVUJE

Myšlenka, že hudba může být klíčem k léčení mysli i těla, se táhne západní kulturou celá tisíciletí. Muzikoterapie – léčba hudbou, hlasem a zvukem – je vlastně nejstarší holistickou disciplínou. 

projít na článek