Renocar oslavil 50 let BMW M

K letošnímu významnému výročí 50 let od založení divize BMW M uspořádala společnost Renocar ve svém brněnském showroomu pod namp;aacute;zvem M MEET netradiční večerní setkání majitelů a příznivců M modelů BMW. Na akci dorazilo z celé republiky 140 fanoušků těchto jedinečných vozů. M modely různých modelových řad zaplnily celé parkoviště nasvícené světelnými efekty v barvách M trikolory, takže se bylo opravdu na co dívat. Vozy návštěvníků doplnila společnost Renocar i M modely ze své sbírky historických vozů BMW.

projít na článek

Společnost Renocar otevřela v Brně jediný BMW M showroom v Evropě a vlastní muzeum

Autorizovaný dealer BMW, společnost Renocar, během slavnostního večera otevřel své zcela přebudované prodejní a servisní centrum značek BMW Group v Brně-Slatině postavené na pozemku o rozloze 45 tisí

projít na článek

Bezkontaktní servis vozů BMW

KEY BOX instalovaný v dealerství BMW Renocar Praha umožní bezkontaktní odevzdání a vyzvednutí vozu ze servisu.

projít na článek

25 let Rossmann

Rossmann oslavil 25 let na českém trhu krásným plesem v Praze na Žofíně. Na závěr galavečera nechyběla parádní videodiskotéka 1950 2019. DJ Jirka Březina The post 25 let Rossmann appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

BMW poskytuje vozy pro výukové účely

 BMW spolupracuje se středním odborným školstvím. Integrované střední škole automobilní v Brně bylo v dealerství Renocar předáno BMW 745Le a 5dveřové MINI Cooper S.

projít na článek

Atomová bomba a bokononistická utopie

11. 11. loňského roku by Kurt Vonnegut, Jr. oslavil sto let. Při příležitosti významného výročí se posluchači dočkali prvního českého regulérního zpracování audioknihy tohoto jedinečného amerického spisovatele. Audioknihu Kolíbka vydalo v režii Petra Gojd

projít na článek