Rekonstrukce restaurace 2020 dokončena!

Právě jsme dokončili rekonstrukci našeho vinného baru a zároveň vstupujeme do již 12.roku našeho fungování. Tímto bychom Vás rádi pozvali na skleničku italského prosecca nebo dobrého vína na náš účet!Přijďte se podívat, jak se nám to povedlo Těšíme se na Vaši návštěvu!Tým CP1 Café & Wine Bar The post Rekonstrukce restaurace 2020 dokončena! appeared first on Cp1 Café & Wine Bar.

projít na článek

Rekonstrukce letištní plochy

Ukázka záběrů z video o demolici a výstavbě letištní plochy. Časosběrné video o stavbě. Článek Rekonstrukce letištní plochy se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Rok 2020

Transformační rok 2020 Všude slyšíme, že rok 2020 byl mimořádný, s tím mohu jen souhlasit. Byl to rok, kdy jsem byla doslova vyhozena z rozjetého vlaku. V tu chvíli to byl šok, dnes to vnímám jako jednu z nejlepších příležitostí v životě. Pojďte se mnou v

projít na článek

Otevíráme nový výtvarný ateliér na Žižkově - Čajkovského 35

Výtvarný ateliér Malování kreslení se rozšiřuje - otevíráme novou pobočku na pražském Žižkově!!! Výuka výtvarných kroužků bude zahájena v letním semestru - tj. v týdnu od 17. 2. 2020 zahajujeme výuku v kroužcích pro děti, dospělé i seniory. 10. 2. 2020

projít na článek

Setkání vůdců 2020 změna

Dle usnesení Krajské rady Junáka Královehradeckého kraje v úterý 8. 9. 2020 se plánovaná akce Setkání vůdců 2020 neuskuteční v tomto roce. Podrobnější vyjádření a více informací od organizátorů i zástupců KRJ připravujeme. Díky za strpení i za pochopení.

projít na článek