Rekonstrukce oranžerie za podpory Středočeského kraje

Rekonstrukce oranžerie za podpory Středočeského kraje V červnu započaly v areálu zámku Liteň práce na rekonstrukci budovy oranžerie. Oranžerie v budoucnu poskytne zázemí pro konání výtvarných uměleckých workshopů, bude sloužit jako atelier nebo může být využita pro společenská setkání. Prostředky na rekonstrukci jsme získali ze soukromých zdrojů, projekt rovněž podpořil Středočeský kraj z Fondu kultury a obnovy památek. Děkujeme! The post Rekonstrukce oranžerie za podpory Středočeského kraje appeared first on Zámek Liteň.

projít na článek

Rekonstrukce oranžerie

The post Rekonstrukce oranžerie appeared first on Zámek Liteň.

projít na článek

Nominace Stavba roku Plzeňského kraje 2007

Nominace Stavba roku Plzeňsk ho kraje 2007 za Rekonstrukce n měst Republiky v Plzni... Zdroj

projít na článek

Záchrana osoby z nepřístupného terénu

Ve dnech 6. a 7. února 2023 proběhl každoroční výcvik leteckých záchranářů Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje. Tentokrát výcvik probíhal na letišti ve Slaném za pomoci vrtulníku Bell 412 Letecké služby Policie České republiky.

projít na článek

Účinná rekonstrukce vlasů

Luxus pro Vaše vlasy !Účinná rekonstrukce vlasů na bázi mořského keratinu a kolagenu. Efekt poznáte okamžitě, vhodný na jakýkoliv typ vlasů. S tímto zázrakem docílíte objemu, hydratace, lesku a mnoho dalšího ! Více informací získáte na tel. nebo formou zp

projít na článek

PROBÍHAJÍCÍ REKONSTRUKCE

Pro ty které zajímá právě probíhající rekonstrukce prostor je připraveno několik fotek v sekci galerie...

projít na článek