Reklamní potisk na nafukovací balónky

Nafukovací balónek jako reklamní předmět je levným a účinným nosičem Vašeho loga.

projít na článek

Balonky, balónková výzdoba a Helium

Chcete, aby Vám balónky plněné heliem vydržely déle ve vzduchu ? Za pomocí speciélního přípravku se budou vznášet až 48 hodin. V případě zájmu nás kontaktujte.

projít na článek

Kluk nebo Holka, balonky a balonková výzdoba

Bavíte se rádi? Vytvořte si vlasní BABY shower a podělte se o jedinečný zážitek se svými blízkými. Nikdo ale nesmí vědět, co se narodí. Pouze ten, kdo vám tuto akci vytvoří. Z velkého balonu se po prasknutí vysypou balonky v barvě očekávaného pohlaví.

projít na článek

Nové možnosti reklamní sítě Etarget a správa kampaní zdarma

Vaše odkazy se začnou zobrazovat i na stránce Facebook.com. Získejte správu reklamní kampaně zdarma, nebo kredit do reklamní kampaně zdarma.

projít na článek

TYVEK® a potisk TTR páskou? Zkuste naší řadu LT STANDARD R/FH

Mezi materiály náročné na termotransferový potisk se řadí i řada materiálů TYVEK®. Naše řada termotransferových barvicích pásek STANDARD R/FH nejen že zvládá materiál potisknout, ale nabízí i zajímavou odolnost.

projít na článek

Reklamní USB flash disky

USB flash disky a ostatní USB reklamní předměty jsou žádané a atraktivní firemní dárky. Mají vysokou užitnou hodnotu, která zaručuje jejich úspěch. Tyto praktické reklamní předměty můžete použít při obchodních jednáních, dárková balení potom pro obchodní

projít na článek