Rehabilitační centrum Čeladná reportáž TV Polar

Rehabilitační centrum už není beskydské, stěhovat se ale nemuselo. Reportáž z Rehabilitační centrum Čeladná v TV Polar. Článek Rehabilitační centrum Čeladná reportáž TV Polar se nejdříve objevil na RC Čeladná.

projít na článek

Centrum zdravých zad na NOVINKY.cz

Malá reportáž na NOVINKY.cz. Podívejte se o čem je SPS (SM Systém) cvičení a co pro vás může udělat. CELÝ ČLÁNEK ZDE CHCETE SE NAUČIT CVIČIT a mít ZDRAVÁ ZÁDA? REZERVUJTE SI MÍSTO na úvodní skupinové hodině nebo individuálně s některým z fyz

projít na článek

Když tělo volá SOS je tu SIS

Trpíte bolestí ramenního kloubu, syndromem karpálního tunelu, trápí Vás patní ostruha nebo potřebujete urychlit hojení zlomenin? V Rehabilitačním centru Čeladná nabízíme léčbu špičkovým elektroléčebným přístrojem SIS, který dokáže velmi efektivně ulevit o

projít na článek

Problém státem hrazené rehabilitační péče a další potíže současné fyzioterapie v Česku

The post Problém státem hrazené rehabilitační péče a další potíže současné fyzioterapie v Česku appeared first on Tereza Dvořáková.

projít na článek

Kulturní program duben

I v dubnu nabízíme zajímavý kulturní program. Těšíme se na Vás v restauraci U Sestřiček každé úterý a pátek. Program zde. Článek Kulturní program duben se nejdříve objevil na RC Čeladná.

projít na článek

Kulturní program březen

V březnu Vás čeká zajímavý kulturní program. Těšíme se na Váš. Článek Kulturní program březen se nejdříve objevil na RC Čeladná.

projít na článek