Reference 2012

Vybrané subjekty a dodané služby v roce 2012 Blätt-er s.r.o., Kladno (bývalý areál Poldi Kladno)Rekonstrukce provozní budovy. 4. ZŠ KladnoDodání a montáž kazetových minerálních podhledů (325 m2). Panelový dům Václava Rabase, KladnoOpravy omítek, malování a nátěry společných prostor. ČEZ správa majetku. Sanace obvodového pláště výtahových strojoven po krupobití.Sanace výtahových strojoven panelových domů v Praze 4. Odstranění původního obložení, rekonstrukce střech, výměna oken, zateplení, minerální omítky, nové klempířské prvky. ČEZ správa majetku. Kompletní rekonstrukce 3 bytů v Praze 10 a Praze 4.Vybourání bytových jader, odstranění omítek, podlahových krytin, zařizovacích předmětů, maleb a nátěrů.Nové rozvody vody, nová elektroinstalace včetně osvětlení koupelny a wc, vyzdění bytového jádra, sádrokartonové podhledy, obklady a dlažby, dodání a montáž zařizovacích předmětů včetně sprchového koutu se zástěnou, lití nivelační podlahové stěrky, položení PVC a laminátové podlahy, vymalování, nátěry zárubní a rozvodů topení. ČEZ správa majetku. Sanace garáží.Sanace proteklých omítek a plísní v garážích v Praze 10. The post Reference 2012 first appeared on Inteline s.r.o..

projít na článek

Další plánované hony

Další hon plánujeme v sobotu 1.12.2012 Následně pak v sobotu 8.12.2012 Snad zvládneme i 15.12. 2012 A závěrečný hon bychom měly zvládnout 29.12.2012 Tak držte palce, práce nás baví, tak snad to vyjde :)

projít na článek

Reference Práce Nový Zéland

Vážení klienti, pokud jste byli se službami naší společnosti (pracenovyzeland)spokojeni, zde níže můžete napsat své reference Práce Nový Zéland na nase služby. Děkujeme za Vaši podporu, Tým Práce Nový Zéland.CZ Reference na Práce Nový Zéla

projít na článek

Slavnosti vína 2012

O víkendu 8. a 9.9.2012 proběhnou v Uherském Hradišti Slavnosti vína 2012 www.slavnostivinauh.cz pokud budete potřebovat, rádi Vás odvezeme, kam si budete přát:-)

projít na článek

Letní sezóna na Vítkově hrádku

Již sedmým rokem je Vítkův hrádek otevřen veřejnosti a i letos se chystá na nejvýše položené zřícenině v Čechách bohatý kulturní program na celé léto. Vedle vrcholu sezóny, tedy 7. výročí znovuotevření, které se bude konat 7. července, čeká na návštěvn

projít na článek

Cuba 2012

Psano na mobilu, proto bez diakritiky. Fotky dodám.10.10.2012

projít na článek