Recenze Dead Space 2023 – Isaac nám omládnul

Zmodernizovaný Dead Space se nejen převlékl do výrazně lepšího ohozu, ale navíc přidává i mnoho čerstvých specialitek jako jsou nové střihové scény, více dialogů, od podlahy předělané celé lokace a mnoho dalšího. The post Recenze Dead Space 2023 – Isaac nám omládnul appeared first on GamesBlog.cz.

projít na článek

ICQ´s not dead! No, i když

ICQ oblažilo desktopy 10. verzí, jakpak se mu tak jakožže celkově daří? Instaluj.cz: ICQ je zpět! Pokud vám chybí onen nezapomenutelný zvuk upozornění příchozí zprávy ICQ´s not dead! No, i když Celý text »

projít na článek

U.D.O. and Dead City Ruins London O2 Academy fotoreport

U.D.O. Steelfactory Tour 2019 v O2 Academy Islington. Support: Dead City Ruins [See image gallery at www.rockandmetal.cz]The post U.D.O. and Dead City Ruins London O2 Academy – fotoreport first appeared on RockAndMetal.cz.

projít na článek

Hairburst šampon a kondicionér: recenze a zkušenosti 2023

Už jsou to více než dva měsíce, co se mi dostaly do rukou produkty Hairburst, a to konkrétně šampon a kondicionér pro delší a silnější Příspěvek Hairburst šampon a kondicionér: recenze a zkušenosti 2023 pochází z FASHIONISING

projít na článek

Space Bubbles

Bubbly shooter v hlubokém vesmíru. The post Space Bubbles first appeared on Bubble Shooter hry | Bubble Trouble.

projít na článek

Na trať nyní nemohou, Buggyra závodí tedy virtuálně

Prvním podnikem na okruhu Blackwood GP v pátek odstartoval virtuální šampionát ve hře Live for Speed, pod hlavičkou Buggyra Racing. Oba hlavní závody vyhrál Isaac Price, mistr světa v iRacing.>> Video záznam závodu v článku <<

projít na článek