Realitu tvoříme pozorností

Pandemie a strach. Dobrý sluha? Zlý pán? To, co podvádí svět, není nadměrná kritika, ale absence sebekritiky a sebereflexe. G. K. Cesterton. Příroda je moudrá kniha, dar Božstva člověku. Proč se z ní neučíme? Neexistuje tvor mezi všemi zvířaty světa, který tak skvěle představuje sílu a moudrost všemohoucího Boha jako je slon. (Edward Topsell) Vždy [] The post Realitu tvoříme pozorností appeared first on Atarot.

projít na článek

OVLIVŇUJÍ MYŠLENKY NAŠI REALITU?

Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží, Lectorium Rosicrucianum vás srdečně zve na přednášku a rozhovor se zamyšlením na téma: OVLIVŇUJÍ MYŠLENKY NAŠI REALITU? Neděle 4. června 2017, 15:00 hodin DK Metropol (salonek 205), České Budějovice, Senovážné nám.

projít na článek

Tvoříme weby pro mobily, tablety ipočítače

Donec iaculis gravida nulla. Integer rutrum, orci vestibulum ullamcorper ultricies, lacus quam ultricies odio, vitae placerat pede sem sit amet enim. Maecenas aliquet accumsan leo. Suspendisse nisl. Etiam neque. Pellentesque sapien. Nullam dapibus ferment

projít na článek

Pozvánka na výroční valnou hromadu 2016

Tvoříme společně historii Židlochovic už 120. let....

projít na článek

Tvoříme sehraný STOMATOLOGICKÝ TÝM

MUDr. Lenka Novotná, stomatolog Kristina Viklářová, zdravotní sestra - zubní instrumentářka

projít na článek

Přepínání pozornosti 3

 Závěrečný třetí díl seriálku nám přinese to, k čemu jsme směřovali celý seriál - cvičení na rozvoj ryze fotbalových dovedností ... v tomto případě kličky. 

projít na článek