Rapperský styl vám dodá pohodlí i nadhled

Nemusíte být vyloženě fanoušci rapu, abyste si na sebe dali zajímavý outfit a užili si v něm trochu legrace. Co si obléknout?   Baggy jeans jako základ výbavy  Žádný hiphoper si na sebe nevezme upnuté džíny. Tato kombinace by byla zdrojem celé řady memů, které by následně kolovaly na internetu až do konce jeho kariéry. Na to vsaďte i vy a pořiďte si pohodlné kalhoty s nízkým sedem. Po prvním dnu nošení zjistíte, že je to skvělá volba. Máte dostatek pohodlí a nemusíte řešit vůbec nic. Po této zkušenosti již nebudete chtít opět své staré kalhoty.   Triko a košile se vzorem  Harémové kalhoty nebo baggy jeansy doplňte trikem v jedné barvě. Čím větší, tím lepší. Jde přeci o pohodlí a o attitude. Na svou konfekční velikost rovnou zapomeňte. Přes jednobarevné triko si přehoďte košili s maxi potiskem. Čím bláznivější vzor, tím lépe. Košili nechejte volně, nebo si ji provokativně zapněte jen na první knoflík, který je těsně v oblasti krku.   Co na hlavu  Tak, a teď máte celou řadu možností, jak svůj outfit poslat do pekla. Proč se chtít líbit, když se můžete cítit skvěle a kašlat na to, co si lidé okolo myslí. Nasaďte hučku, nebo obří šátek. Cokoliv, co si na hlavu vezmete, noste s dostatečnou mírou sebedůvěry. Těžko byste mohli vynést hiphopový model, když máte dnes den šedé myšky. Nachystejte se proto na chvíli, kdy bude zářit a bum! Vystřelte svou módní kreaci do nebe.   Rapperský outfit podtrhnou sportovní boty. Momentálně jsou nejvíce v kurzu barevné tenisky, a to klidně na platformě. Udělejte si ze svého dne módní molo, na kterém to budete skvěle dávat. Oblečení samo o sobě vám dodá šmrnc i sebevědomí. Budete mít radost, že jste to tam poslali a nezůstali v koutě. Dneska prostě pojedete na vlně pohody a radosti. Než vyrazíte do světa, dejte si oldschool v podobě letošního vystoupení Halftime Show během finále Superbowlu.   Příspěvek Rapperský styl vám dodá pohodlí i nadhled pochází z STAYL

projít na článek

Motivací ke cvičení může být nová sportovní podprsenka

Spodní prádlo může motivovat k mnoha věcem. Ale možná vás nenapadlo, jak je podstatné během cvičení. Zajišťuje nám pohodlí a do jisté míry nás také motivuje. A to nejen k lepším výkonům tím, že nám dodá potřebný komfort, ale také protože mnoho z nás chce

projít na článek

Celoroční pohodlí a styl: altány, pergoly a pártystany

Rádi byste proměnili svou zahradu na stylový a moderní venkovní prostor s maximálním využitím? Jak zahradní altány, pergoly a stany dodávají zahradám či terasám eleganci a funkčnost. ...ČÍST DÁLE »

projít na článek

ZLOMOVÉ OKAMŽIKY ŽIVOTA

Sama moc dobře vím jak je těžké ustát v klidu a míru vlny své vnitřní transformace. O to víc si uvědomuji jak je v takový okamžik důležité zachovat si potřebný nadhled.  

projít na článek

Rustikální styl je především o připomínání krásy přírody

Rustikální styl bydlení je v posledních letech stále populárnější, jak pro chaty i chalupy, tak i pro moderní interiéry.  Jeho základem je spojení s přírodou, tradiční řemeslné techniky a využití přírodních materiálů.

projít na článek

Hledáte módní styl do práce či do školy? Vyzkoušejte preppy!

Preppy styl je odvozen od způsobu oblékání studentů amerických škol, které připravují studenty pro přechod na prestižní univerzity. Vznikl v 50. letech 20. století na severovýchodě USA. Základem tohoto módního stylu je nadčasovost a kvalitní materiály.

projít na článek