Radikální změna Veroniky Žilkové: Co na to její fanoušci?

Veronika Žilková překvapila své fanoušky změnou vzhledu. Radikální změna Žena, která se několik let pyšnila mikádem, se rozhodla pro radikální změnu a nechala si narůst delší vlasy. Proměnou se pochlubila na svém instagramovém profilu. Zobrazit příspěvek na Instagramu Příspěvek sdílený Veronika Zilkova (@veronikazilkovazilkova) Výsledek proměny Dnes trávím holcici čas v salonu Said Kate ,kde se věnujeme jarnímu účesu.Vlasy staré měním za nové.a moje vlasy ?Ty se maji krasně, píše Veronika. Pak ukázala výsledek. Výsledek mé dnešní proměny , navštivte také salon Said Kate @said.kate žlutá barva je zkreslená světlem, upřesnila. Zobrazit příspěvek na Instagramu Příspěvek sdílený Veronika Zilkova (@veronikazilkovazilkova) Přečtěte si Jakub Prachař se podělil o fotografii s těhotenským bříškem. Reakce fanoušků Co si o tom myslí její fanoušci? Je fajn, ale ty jsi pro mě nejlepší v kratším, myslí si sked. U starších žen dávám přednost kratším vlasům ale pokud ti vyhovují dlouhé vlasy, skvělé, dodala další. Zobrazit příspěvek na Instagramu Příspěvek sdílený Veronika Zilkova (@veronikazilkovazilkova)

projít na článek

Veronika Žilkové prožívá finanční krizi: Důchod ji nepokryje ani platbu za plyn.

Agáta Hanychová se o své fanoušky na Instagramu skvěle stará. Agátiny děti Se svými dcerami pravidelně komunikuje v živém vysílání, kam tentokrát pozvala i svou maminku Veroniku Žilkovou. Hlavním tématem byla péče o Agátiny děti. Zobrazit př

projít na článek

Změna ordinačních hodin na pobočce Vír

Změna ordinačních hodin na pobočce Vír: od dubna 2013 ordinujeme místo úterý, v pondělí od 12.30 do 16.30 / i bez objednání (více informací naleznete v menu).

projít na článek

Pozor !!! - Změna termínů seminářů !!!

Pozor !!! - Změna termínů seminářů !!! cesta lasky 1 v Jeseniku je od 12.-18.10. , po ni je tam od 18.-22.10. Otevirani zamku srdce a mise Tajsko a Laos je od 12.11.-4.12.

projít na článek

Výdejové okno - změna

Máme otevřeno každý den, sledujte nás na našem FB nebo instagramovém profilu POZOR změna! Otevírací doba: 11:00-18:00 v případě hezkého počasí do 20:00 Vaříme do 14:30 o víkendu do 15:00 +420 596 810 914 nebo +420 601 550 001 více na našem FB pr

projít na článek

Změna telefonního čísla na pobočce Vír

Změna telefonního čísla na pobočce Vír: Pevná linka na pobočku Vír je zrušena ! Pro pobočku Vír je nové mobilní číslo 603 724 634 / shodné s tel.č. pro Nedvědici/.

projít na článek