PUTOVNÍ POHÁR MINISTRA ZEMĚDĚLSTVÍ 2018

V celostátní soutěži včelařských kroužků O PUTOVNÍ POHÁR MINISTRA ZEMĚDĚLSTVÍ 2018 zvítězil včelařský kroužek RAKOvčelaříci z Rakovníka. Jeho zřizovatelem je spolek VČELÍ STRÁŽ, z.s. Gratulujeme!

projít na článek

Celostátní soutěž O PUTOVNÍ POHÁR MINISTRA ZEMĚDĚLSTVÍ

Již za pár dní (20.10.2017) bude v rámci celostátního semináře vedoucích včelařských kroužků, který organizuje VČELÍ STRÁŽ, z.s. v Praze, vyhodnocena soutěž O PUTOVNÍ POHÁR MINISTRA ZEMĚDĚLSTVÍ. Ceny pro vítěze poskytne VČELÍ STRÁŽ, z.s. a firma Včelařské

projít na článek

O pohár Podyjí

Ve čtvrtek 8. 11. 2018 se deset vybraných žáků naší školy zúčastnilo smíšeného volejbalového turnaje nesoucího název O pohár Podyjí. Tato akce se konala v tělocvičně SŠTO v Dačicích.

projít na článek

Okresní kolo volejbalu

Ve středu, 5. dubna, jsme se my, tým volejbalistek z nižšího gymnázia, vydaly do Jindřichova Hradce na okresní kolo volejbalového turnaje O pohár ministra školství, které se konalo v místní sokolovně.

projít na článek

Putovní koště neobhájeno, odnášíme si cennou zkušenost

Mladý výběr z kvinty, sexty, prváku a druháku před sebou neměl jednoduchý úkol, neboť byl v roli obhájce trofeje "O putovní koště" z roku 2019, ve kterém se kvůli Covidu volejbalový turnaj smíšených družstev odehrál naposledy.

projít na článek

Umíme i sportovat!

Dne 9. 2. 2016 se dívky nižšího stupně gymnázia zúčastnily okresního kola turnaje o Pohár ministra školství v házené. Ve sportovní hale v Polance bojovaly s konkurencí dívek ze sportovních tříd zaměřených na házenou, přesto naše házenkářky získaly skvělé

projít na článek