První Nintendo Direct roku 2023!

Poslední Nintendo Direct byl plný zajímavých oznámení a odhalení nových her, včetně očekávané The Legend of Zelda: Tears of the The post První Nintendo Direct roku 2023! first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek

První Nintendo Direct roku 2023 je tu!

Další Nintendo Direct proběhne už dnes od 23:00! Ve zhruba 40 minutové prezentaci se můžete těšit na více Článek První Nintendo Direct roku 2023 je tu! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Direct mailing

Adresná distribuce listovních zásilek – direct mailing je stále jedním ze základních a nejúčinnějších nástrojů marketingu. Může se zdát, že v době internetu, e-mailů a sociálních sítí bude rozesílání listovních zásilek ztrácet na svém významu. Direct mai

projít na článek

SMLUVNÍ SERVIS DIRECT

Nyní je naše firma smluvním servisem pojišťovny DIRECT. Celou pojistnou událost vyřídíme za vás včetně fotodokumentace.

projít na článek

Jaké hry nás čekají v roce 2023?

Další rok je za námi a konzole Nintendo Switch brzy oslaví své šesté narozeniny. To značí, že se Článek Jaké hry nás čekají v roce 2023? se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Roztomilá růžová koule v nové ukázce ze hry Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Pro majitele konzole Nintendo Switch se řítí nová party hra se známou růžovou koulí. Kriby zažívá poslední dobou slušný comeback a po skvělé velké hře s podtitulem Kirby and the Forgotten Land, kterou jsme hodnotili jako jednu z nejlepších her loňského ro

projít na článek