Průvodce dárků a vůní

Vůně je čistě osobní a individuální záležitost. Pokud si lámete hlavu nad tím, která vůně by nejvíce potěšila toho, koho chcete obdarovat, snažila jsem se vám usnadnit výběr typů vůní podle kategorií a také podle toho pro koho má být dárek určený. Typ vůně: éterické, romantické bytosti mají často rády vůně lehké květinové nebo lehce pudrové. Z řad Kantu bych do této kategorie vybrala novou vůni YOGA MIST EXHALE, relaxační spreje na polštář PILLOW MIST SERENITY květinová, zklidňující lehkánechá vaše starosti odplout jako mráček na letní obloze. MEDITATION MIST PURITY exotická, lehká vůně lotusu a květu bílého zázvoru potěší každé srdce prahnoucí po zklidnění. Stejná vůně je ve výběru AROMA NÁRAMKU nebo velmi ženská varianta EUFORIA. Také květinová vůně magnolie a jarní rozkvetlé zahrady ROOM SPRAY BLISS. dobrodruhové, cestovatelky možná ocení kolekci vůní LESNÍ TERAPIE kde najdete vůně lesů ze 3 různých kontinentů inspirované mými cestovatelskými zážitky náš LES kde voní jehličí a vlhká půda pod nohama, Amazonský prales SELVA s jemnými vůněmi posvátných stromů uctívaných po staletí Palo Santo, Copaiba a nebo svěží vůni zeleného čaje, koriandru a citrusu yuzu s japonskými dřevinami hiba a hinoki MORI (znamená v japonštine Les)dýchnou vůní Asie. Na výběr je i kolekce japonských vonných incense tyčinek z řady OEDO-KOH nebo KOJU. kořenité a pudrové tóny najdete ve vůni YOGA MIST ONENESS , tóny Myrhy a pačuli v YOGA MIST TRANQUILITY, sametově hebká je YOGA MIST VELVET s muškátovým oříškem a mandarinkou. ti, kteři mají rádi svěží tóny se najdou v ROOM SPRAY FRESH, BREEZE nebo YOGA MIST JOY, které rychle osvěží místnost, čistí negativitu a nastolí dobrou náladu díky éterickým olejům citrusů, rozmarýnu a euklayptu. Dárkové sady pak dají možnost výběru přímo obdarovanému. Přírodní parfémy tvořené směsí čistých éterických olejů můžete vybírat z deseti variant pro originální KANTU AMULET který slouží jako závěsný dřevěný difuzér harmonizující domov a nebo AROMA NÁRAMEK, který umožní mít oblíbenou vůni vždy po ruce. Zcela originální dárek je pak hedvábná taštička KINCHAKU navržená českou designerkou Evou Brzákovou šitá z původních hedvábných kousků japonských KIMON. Je na výběr ve 3 velikostech malá na šperky a drobnosti střední jako kabelka na mobil a klíče a velká jako batůžek, za který se nebude stydět žádná večerní róba. Známe to pro kamarádkám, maminkám, setrám je nápadů vždy hodně ( obzvlášť pokud nakupují ženy), ale co těm mužům, bratrům, tátům? Co takhle jim provonět prostor v autě přírodní vůní díky AUTO DIFUZÉRU v sadě s olejíčkem? Pokud jsou to sportovci, tak jistě ocení hojivý a prohřívací bylinný balzám YOGA BALM na svaly a klouby A pokud jste si ještě nevybrali a nebo už nezbývá do Vánoc moc času, je tady DÁRKOVÝ POUKAZ. Přeji šťastnou ruku při výběru! Jana The post Průvodce dárků a vůní appeared first on KANTU | Uplift your spirit.

projít na článek

7 nejlepších dárků do 200 Kč

Nechcete moc utrácet za dárky, ale stejně něco koupit musíte? Podívejte se na náš výběr skvělých dárků do 200 korun.

projít na článek

Nové dárky ZK podzim zima 2022-23

Od 1.10.2022 mohou zákazníci prodejen TREFA vybírat z nové nabídky dárků Zákaznického klubu Trefa PODZIM ZIMA 2022-2023. Sbírejte body za nákupy v Trefě a vybírejte ze široké nabídky dárků. Kompletní nabídku dárků najdete v sekci Zákaznický klub.

projít na článek

Nové dárky ZK podzim zima 2022-2023

Od 1.10.2022 mohou zákazníci supermarketů Trefa vybírat z nové nabídky dárků Zákaznického klubu Trefa PODZIM ZIMA 2022-2023. Sbírejte body za nákupy v Trefě a vybírejte ze široké nabídky dárků. Kompletní nabídku dárků najdete v sekci Zákaznický klub.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu podzim zima

Vybírejte z nabídky NOVÝCH DÁRKŮ zákaznického klubu Trefa. Nabídka platí od 1.10.2020 do 31.3.2021. Pro přehled dárků přejděte do sekce Zákaznický klub. nbsp;

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu jaro léto

Vybírejte z nabídky NOVÝCH DÁRKŮ zákaznického klubu Trefa. Nabídka platí od 1.4.2020 do 30.9.2020. Pro přehled dárků přejděte do sekce Zákaznický klub.

projít na článek