Prodej ovoce ve středisku sadů

Prodej ovoce ze sklizně roku 2023 Z důvodu blížícího se ukončení prodeje ovoce ze sklizně 2023 jsou aktuálně k prodeji pouze jablka odrůda Idared cena 18 -25,- Kč/kg jablka nestandard 8-15,- Kč/kg mošt 5 lt -Admiral, Idared, Rozela, jablko-hruška 160,- Kč/bal rybízová šťáva 3 lt 195,- Kč/bal Prodejní doba po-pá 8.00-14.30 so 8.00 11.00 ( polední přestávka 11.15 11.45 ) Další informace na tel. 733 536 751 The post Prodej ovoce ve středisku sadů appeared first on Zeas.

projít na článek

Ukončení prodeje jablek ve středisku sadů

Oznamujeme našim odběratelů, že 18.3.2022 jsme ukončili prodej jablek ze sklizně 2021. Děkujeme všem našim odběratelům a věříme, že v letošním roce nám jabloně a hrušně nepomrznou a kroupy úrodu nezničí tak, jak tomu bylo v loňském roce. Rádi se s Vámi s

projít na článek

Prodáváte přebytky ovoce ze zahrádky? Jak se nedostat do křížku se zákonem

finance.cz Začíná vám doma přebývat ovoce a zelenina z vlastní zahrádky a chtěli byste je prodat? Na webu Podnikatel.cz si připomeňte, jak takový příležitostný prodej může vypadat, abyste se nedostali do rozporu se zákonem.

projít na článek

Exkurze ve Vinařském středisku Mělník + Valná hromada

V pátek 4.2.2022 od 18 hodin se uskuteční Valná hromada Asociace degustátorů ČR ve Vinařském středisku Mělník, bude následovat exkurze vinařství a posléze degustační trénink. Těšíme se na viděnou !

projít na článek

Právní pohled na problematiku prodeje přebytků zeleniny a ovoce „u silnice“

podnikatel.cz K tomu, aby nebylo nutné mít k prodeji přebytků ovoce a zeleniny živnostenské oprávnění, nesmí dojít ke splnění podmínky, že k prodeji dochází „soustavně“. Za soustavnou činnost nebude považován například prodej jarní cibulky po dobu její sk

projít na článek

Prodej moštu zahájen - výroba říjen 2022

Mošt můžete zakoupit přímo u nás na farmě. Náš mošt je vylisovaná 100% jablečná šťáva Bio kvality výhradně z vlastní ovocné produkce, jablek z našeho sadu (CZ-BIO-003). Balení 5l Bib. Trvanlivost 2 roky, pasterováno.

projít na článek